HomeMagazinSürpriz İkili… Haldun Demirhisar, Serenay Sarıkaya’dan sonra Aleyna Tilki İle görüntülendi

Sürpriz İkili… Haldun Demirhisar, Serenay Sarıkaya’dan sonra Aleyna Tilki İle görüntülendi

Sürpriz İkili… Haldun Demirhisar, Serenay Sarıkaya’dan sonra Aleyna Tilki İle görüntülendi

Geçen yaz Göcek’te Serenay Sarıkaya ile görüntülenen işadamı Haldun Demirhisar, önceki akşam da Aleyna Tilki’yle buluştu. İkilinin geçen hafta da Etiler’deki bir mekanda yemek yediği ortaya çıktı.

İKİNCİ BULUŞMA

Aleyna Tilki geçtiğimiz hafta Etiler’deki Da Mario adlı restoranda bir erkekle Yemek yemiş, yanındaki kişi kendini gizlediği için görüntülenememişti.

Haldun Demirhisar, mekan çıkışı Aleyna Tilki’ye aracına kadar eşlik etti.
Genç şarkıcı mekan çıkışı muhabirlerin sorularını “Arkadaşlarımla yemek yedim” diyerek geçiştirmişti. Gizemli erkeğin Haldun Demirhisar olduğu ikinci buluşmada ortaya çıktı.

Aracına binen Aleyna Tilki sorulara yanıt vermedi.

ZAFER İŞARETİ

Aleyna Tilki ve Haldun Demirhisar, önceki akşam Arnavutköy’deki bir mekanda yeniden buluştu. Çıkışta genç şarkıcıya aracına kadar eşlik eden işadamı, o sırada fotoğraflarını çeken muhabirlere zafer işareti yaparak poz verdi. Görüntülenmelerine şaşıran Aleyna Tilki ise soruları yanıtsız bıraktı.

Haldun Demirhisar muhabirlere böyle poz verdi.

Haldun Demirhisar geçen yaz Serenay Sarıkaya’yla aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelmişti. İkili, Demirhisar’ın Göcek’teki çiftliğinde baş başa görüntülenmişti.

SÜRPRİZ GELİYOR
Aleyna Tilki, Instagram’da paylaştığı bu fotoğrafla yeni projesini duyurdu. Şarkıcı, bir karavanın yanında çektirdiği karenin altına “Sürpriz geliyor” diye yazdı.