HomeMagazinSÜRPRİZ AŞK!

SÜRPRİZ AŞK!

SÜRPRİZ AŞK!

Son dönemde sosyetenin dilinde bu aşk dedikodusu var… Murat Saygı ile geçen yıl boşanan Gül Gölge, duyduğuma göre gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem’e kaptırmış….

Takvim’den Ufuk Özcan’ın haberine göre; cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Gül Gölge, 11 yıllık eşi Murat Saygı’dan 2018’de tek celsede boşanmıştı. 37 yaşındaki Gölge, ardından inzivaya çekilmişti. Sosyetik güzel, duyduğuma göre yeni bir aşka yelken açmış. Hatta bu birliktelik son dönemde sosyetik toplantıların gündem maddesi olmuş..

Gül Gölge’nin gönlünün prensi ise tanıdık bir isim: Yakışıklı şarkıcı Mehmet Erdem… Geçen ay flört etmeye başlayan ve mutlulukları herkesin dilinde olan çiçeği burnunda aşıklar, şimdilerde gizli gizli görüşmeyi tercih ediyormuş. Hatta Gölge, Bodrum People’da geçtiğimiz Cuma günü sahne alan 41 yaşındaki Erdem’i yakın birkaç arkadaşıyla en önden izlemiş. Ne diyelim, sürpriz çiftin mutlulukları daim olsun….

Eski sunucu ile televizyoncu eşi Saygı, 11 yıllık evliliklerini dostane bir şekilde noktaladı. Çift, çocukları için de halen görüşüyor..