HomeMagazinSOSYAL MEDYADAN AŞKINI İLAN ETTİ!

SOSYAL MEDYADAN AŞKINI İLAN ETTİ!

SOSYAL MEDYADAN AŞKINI İLAN ETTİ!

Star TV’de ekrana getirilen başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu gibi isimlerin başrolünde yer alan Menajerimi Ara dizisinde Barış karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’ın doğum gününü kutladı. Aktaş, sevgilisinin paylaşımına ‘iyi ki’ notunu ekledi.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu’nın başrollerinde yer aldığı Star TV’de sevilerek takip edilen Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Barış karakteri ile beğeni toplayan Deniz Can Aktaş, özel hayatı en merak edilen ünlü isimler arasında yerini alıyor.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya devam eden Deniz Can Aktaş, sosyal medyada yatığı yorumla gündem oldu. Yakışıklı oyuncu Aktaş, ‘Aşk Ağlatır’ dizisinin birlikte rol almış olduğu sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’ın paylaşımına yaptığı yorumla aşkını ilan etti.

Aktaş, sevgilisinin paylaştığı bir fotoğrafın altına, “İyi ki…” notunu düşüp kalp ve pasta emojisi koydu. (Snob Magazin)