HomeUncategorizedSİA TÜRKİYE’YE GELMEK İSTEMEDİ

SİA TÜRKİYE’YE GELMEK İSTEMEDİ

SİA TÜRKİYE’YE GELMEK İSTEMEDİ

Son dönemde ülkemizde yaşanan olayların ardından hızlı bir normalleşme sürecine girsek de kültür sanat sahnesi için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Peşi sıra iptal olan konser ve festivaller arasına son olarak 8 Ağustos’ta yapılması planlanan Masstival da dahil oldu!

One Love 15 ile başlayan konser ve festival iptalleri, Muse, Joan Baez, Skunk Anansie, Diynamic Festival ile devam etmişti. Yaz sezonunda neredeyse bir elin parmakları kadar konser kalmışken (yarın Zorlu PSM’de gerçekleşecek Damien Rice konseri bunlardan en önemlisi) iptaller arasına Sia’nın headliner olduğu Masstival da dahil oldu. Organizasyon şirketi tarafından yapılan açıklama şöyle;

“8 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşmesi planlanan Masstival 2016, festivalin headliner’ı SIA’nın, ülkemizde gerçekleşen üzücü olaylar sebebiyle festivale katılamayacağını bildirmesinden dolayı iptal edilmiştir. Bilet alan izleyicilerimiz biletlerini, 29 Temmuz saat 11.00’den itibaren Biletix gişelerinden iade edebilirler. Müzikseverlere üzülerek duyururuz.”