HomeMagazinSERDAR ORTAÇ: YALNIZ ÖLMEK İSTİYORUM!

SERDAR ORTAÇ: YALNIZ ÖLMEK İSTİYORUM!

SERDAR ORTAÇ: YALNIZ ÖLMEK İSTİYORUM!

2014’ten evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan’dan 2019’da tek celsede boşanan, sürpriz bir aşka yelken açtığı meslektaşı Seçil Gür’den yine sürpriz şekilde ayrılan şarkıcı Serdar Ortaç, “Artık bir kadına verecek huzurum kalmadı” açıklamasıyla şaşırttı.

Serdar Ortaç, önceki gün sunucu ve yazar Yelda Kırçuval’ın Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına katıldı.

Ünlü şarkıcı, “Sosyal medyada yemek yerken fotoğraf paylaşmak, okyanusta sörf yaparken veya havuzda yüzerken fotoğraf paylaşmak oldukça yanlış. Olmayanın gözüne sokunca hasetlik, kıskançlık ve nazar oluyor. 25 yıl boyunca rüzgar gibi yaşadım, göze, nazara geldim” dedi.

Hiçbir hedefi olmadığını belirten Ortaç, “Tek hedefim huzurlu ve sağlıklı olarak hayatımı bitirmek. Yaş ilerledikçe ‘keşke’ dediğim en büyük şey vakıf kurmak. Keşke Serdar Ortaç Vakfı’m olsaydı. Ölene kadar adı benimle yaşar, güzel işler yapardım” şeklinde konuştu.

“BİR DAHA GELMEZLER”
Serdar Ortaç, “Ülkemizin birçok şehrinde muazzam yetenekler var. Mecalim olsa yeni yetenek bulmak isterdim ama maalesef öyle bir enerjim yok. Bazı insanlardan bir tane çıkar. Müslüm Gürses’ten, İbrahim Tatlıses’ten bir daha gelmez bu dünyaya” ifadelerini kullandı.

SEÇİL GÜR AÇIKLAMASI
Eski sevgilisi Seçil Gür ile ilgili de konuşan 50 yaşındaki şarkıcı, “İki ay ilişki yaşadık. O kadar iyi bir kız ki anlatamam, ama ilişkimiz yürümedi. İnanılmaz yetenekli bir kız. Profesyonel olarak hep yanındayım” dedi.SEÇİL GÜR AÇIKLAMASI

“BİR KADINA VERECEK HUZURUM KALMADI”
Yalnız başına ölmek istediğini dile getiren Ortaç, “Artık ilişki kurmak istemiyorum. Son kararım yalnız ölmek. Artık bir kadına verecek huzurum kalmadı” şeklinde konuştu.

“AYRILDIĞIMIZI INSTAGRAM’DAN ÖĞRENDİM”
Seçil Gür, “Ayrıldığımızı ben de story’den öğrendim. Hastaneden döndüğünde Serdar’ın evine gittim, kapıda konuştuk. Bana ayrıldığımızı söyledi. Sanırım hastalık yüzünden kötü bir ruh haliyle konuşuyor. Hastalığının neden olduğu psikolojik durumla o story’leri atıyor. Hastalığı ruh halini etkilemiş” demişti.

1 MİLYON TL TAZMİNAT!
Serdar Ortaç 5 yıl evli kalıp 2019’da boşandığı Chloe Loughnan’a 1 milyon TL tazminat ödemeyi kabul etti. Bunun için senet imzaladı. Chloe’ye her ay 100 bin TL veriyor.