HomeTv dünyasiSERCAN YILDIRIM BİR İLKE İMZA ATTI!

SERCAN YILDIRIM BİR İLKE İMZA ATTI!

SERCAN YILDIRIM BİR İLKE İMZA ATTI!

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım Survivor’da bir ilke imza attı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da final için geri sayım başlarken bu yılın favori isimleri arasında yer alan Sercan Yıldırım tarihi rekor kırdı.

Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Survivor’da Sercan Yıldırım taktire şayan performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarıyor. Geçmişte profesyonel olarak futbol oynayan Yıldırım oyunlarda gösterdiği büyük başarıyla sportif kimliğini ön plana çıkarıyor.

Yavaş yavaş bireyselliğin ön planda olduğu Survivor’da Sercan Yıldırım bu hafta oynanan ilk ve ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmış ve Berkan ile Nisa’yı eleme potasına göndermişti. Sercan Yıldırım haftanın son dokunulmazlık oyununu da kazanarak Survivor tarihinde bir rekor kırdı. Yıldırım, üçüncü eleme adayı olarak Barış’ın ismini söyledi.

BURADA HER ŞEYİ INSTAGRAM TAKİPÇİ SAYISI BELİRLEMİYOR

Sercan Yıldırım üçüncü dokunulmazlığı da kazanarak kişisel başarısını kanıtlarken: “Survivor’da seyri degiştirmek gerekiyordu. Burada her şeyi Instagram takipçi sayısı belirlemiyor” sözleriyle geceye damgasını vurdu.