HomeTv dünyasiSaklı şimdi @blutv.’de yayında

Saklı şimdi @blutv.’de yayında

Saklı şimdi @blutv.’de yayında

Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik’in yıldızı olacağı Saklı dizisinin şimdi Blutv’de yayında!

BluTV’de gösterimini yapacak olan dizi, bugün izleyici karşısına çıkıyor. Saklı’nın tüm bölümleri aynı anda platformdaki yerini alacak.

Saklı, evli bir yazar ve hayatı yolunda gitmeyen evli bir kadının gizli ilişki yaşama hikayesini anlatıyor. Tutkulu sahnelere tanıklık ettirecek olan Saklı dizisi, ilhamını Dominic West ve Ruth Wilson başrollü The Affair’den alıyor. Dizide, yaşanan olayları farklı karakterlerin bakış açılarından birkaç kez izliyorduk. Bu durum da kimin haklı, kimin haksız olduğu konusunu blurlu bir hale getiriyordu. Her bir karakterle farklı açılardan empati kuruyor ya da esasen karakterin derinlerinde ne gibi düşünceler yattığının keşfine çıkıyorduk.

Saklı’nın oyuncu kadrosunda daha önce de Dudullu Postası dizisiyle BluTV’de görülen Hazar Ergüçlü, Ahmet Rıfat Şungar, Fırat Çelik ve Defne Kayalar yer alıyor. BluTV son olarak İlk ve Son dizisini izleyici karşısına çıkarmıştı. Bugüne kadar da Sokağın Çocukları, Yarım Kalan Aşklar, Behzat Ç., Saygı, Alef, Bozkır, Yeşilçam, S1 F1R B1R gibi yerli yapımlar izleyici tarafından ilgiyle karşılandı.

Ömür AtayIn imzasını attığı Saklı, BluTV’de yayın hayatına başladı.