HomeMagazinSadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen yere kapaklandığı gece hakkında konuştu.

Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen yere kapaklandığı gece hakkında konuştu.

Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen yere kapaklandığı gece hakkında konuştu.

Geçtiğimiz akşam iki kadın arkadaşı ile evine girerken görüntülenen Sadakatsiz’in Haluk’u Burak Sergen, alkolün dozunu kaçırması ile yere kapaklandı. Burak Sergen’in o anları magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Burak Sergen olaylı gece hakkında ilk kez konuştu.
Koronavirüs tedavisi gördüğü dönemde eşinin ihaneti ile sarsılan Burak Sergen, çabuk toparladı. Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Haluk karakteri ile adından söz ettiren Burak Sergen, evinin önünde iki kadın arkadaşı ile görüntülendi.

Alkolü fazla kaçırın Sergen, yerden kalkamadı. Sergen’i iki kadın arkadaşı ünlü ismi yerden kaldırabilmek için büyük çaba sarf etti. Sergen, muhabirlere yanındaki kadın arkadaşları hakkında “Onlar benim kardeşim” açıklamasını yaptı

Burak Sergen, yaşanan gecenin ardından Beyaz TV’de ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Sergen, şunları söyledi:

“Mekandan çıktıktan sonra aşırı bir yağmur yağıyor ve benim evimin önü yokuş. Kovid devam ediyor. 6 nisan’da hastaneye yattım ancak ağustos’un başında yürüyebildim. 15 günlük entübe sırasında 32 kilo verdim. Hala görüyorsunuz uzun konuştuğum zaman da nefes nefese kalıyorum.

O gece de aşırı yağmur yağdığı için ayağım kaydı. Merdivenlerde yatan kedi ve köpekler var onlara basmamak için üzerinden atladım, ayağım kaydı. Aman dedim Burak şimdi düşersin bu sefer de başını yararsın. Biraz oturdum, o sırada sizin muhabirleriniz gelince hemen aynı şekilde kalktım. Yerlerde sürünmüyorum. Ayakta fazla duramıyorum. Belirli bir adım attıktan sonra oturmak zorunda kalıyorum. Çünkü merdivenler ve yokuş beni çok zorluyor.”