HomeMagazinPINAR ALTUĞ’DAN ‘KÜRK’ TEPKİSİ!

PINAR ALTUĞ’DAN ‘KÜRK’ TEPKİSİ!

PINAR ALTUĞ’DAN ‘KÜRK’ TEPKİSİ!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Pınar Altuğ'dan 'kürk' tepkisi - Magazin haberleri

Bir mağazada alışveriş yaptığı zannedilen Altuğ’u vitrinleri düzenlerken görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kendi adının yazdığı bir reyonu düzenlerken görüntülenen Pınar Altuğ’un yeni bir mağaza açtığı öğrenildi.

“Beni alışveriş yapıyor mu sandınız?” diyerek, habercilere takılan oyuncu, “Cumartesi günü kapılarımızı açtık. Bodrum’da bir mağazam vardı. Şimdi burada da oldu. Ben tekne tasarımları yapıyorum ama sadece tekne diye bir şey yok. Buradaki porselenlerden yastık, yorgan havluya kadar her şey benim çizimim. Evde ya da ofisimde nakışını yaptığım ürünler… Çoğuna benim elim değiyor” dedi.

“DAHA NORMALLEŞEMEDİM”

Normalleşme sürecine uyum sağlamaya çalıştığını sözlerine ekleyen Pınar Altuğ, “Ben daha normalleşmedim ama normalleşmeyi tabii ki özledim. Aşı bekliyorum. Hafta sonları doğaya gidiyoruz, kamptayız. Hala dikkat edilmesini düşünen taraftayım” ifadelerini kullandı.

Sık sık doğada tatile çıkarak, izole olan Altuğ, “Aslında doğada geçirilen iki gün, başka yerde yapılan beş günlük tatile eşdeğer oluyor. Enerji depolayıp, tekrar çalışmaya hazır halde geri geliyoruz” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK BİR SEBEP”

Hayvanseverliği ile bilinen Pınar Altuğ, Bülent Ersoy’un kürk giymesi konusunda eleştirilmesi ile ilgili konuştu.

“Talep olduğu sürece arz olacak” diyen Altuğ, “Ne zaman talep olmazsa, arz kalkar. ‘Zaten yapılmış, daha önceden alınmış o yüzden giyiyorum. Ben giymesem başkası giyecek’ mantığı hayvanların katledilmesi için büyük bir sebep” ifadelerini kullandı. (HT-MAGAZİN)