HomeMagazinPELİN ÖZTEKİN’İN ÇAĞRISINA YANIT!

PELİN ÖZTEKİN’İN ÇAĞRISINA YANIT!

PELİN ÖZTEKİN’İN ÇAĞRISINA YANIT!

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz hafta pazar günü kalp krizi geçirdi. İki gün yoğun bakımda tedavi gören Öztekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“BENİMLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM”

Babasının vefatıyla büyük bir acı yaşayan Pelin Öztekin, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Öztekin, babasının Galatasaray maçında fotoğrafını çeken kişiyi aradığını duyurdu.

34 yaşındaki oyuncu, “Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabiri arkadaş abi benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü haline ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

ANADOLU AJANSI MUHABİRİ

Öztekin’in fotoğrafı, 2016 yılında, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray ile Başakşehirspor maçında çekildiği ortaya çıktı. Öztekin’i fotoğraflayan kişi ise Anadolu Ajansı muhabiri Berk Özkan olduğu öğrenildi.

Özkan yaptığı açıklamada, “Büyük usta Rasim Öztekin’i çektiğim fotoğrafın orijinali kurumumuz Anadolu Ajansı tarafından Pelin hanıma ulaştırılacak arkadaşlar. Merhum sanatçıyı rahmetle anıyor, tweet atarak etiketleyen, değer veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Pelin Öztekin'in çağrısına yanıt gecikmedi! Son dakika magazin haberleri