HomeMagazinÖZGE ULUSOY: ESTETİK HARİKASI DEĞİLİM

ÖZGE ULUSOY: ESTETİK HARİKASI DEĞİLİM

ÖZGE ULUSOY: ESTETİK HARİKASI DEĞİLİM

Sosyal medyadaki bir fotoğrafı üzerinden 18 yılda yaşadığı değişim gündem olan model Özge Ulusoy (38), bir kez daha ‘estetik harikası’ iddiasına yanıt verdi.

2003 yılında katıldığı ‘Miss Turkey’ yarışmasında ikinci olan ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan model ve sunucu Özge Ulusoy, yıllar içinde bir hayli değişmiş, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla gündem olmuştu.

Ulusoy, hakkında yapılan yorumlara “Bugüne dek yüzüme bıçak değmedi. Sadece botoks ve dolgu yaptırıyorum. Evrim değil gençlik teorisi” cevabını vermişti.

Sunuculuğunu yaptığı ödül töreni sonrası değişimiyle ilgili soruları yanıtlayan ünlü model, “Valla benim hoşuma gitti, iyiye gitmişim diye düşünüyorum, yaşlanmamışım gençleşmişim gibi olmuş. Yaşlanmaktan korkmuyorum ama 18 yıl önceye bakınca iyi yaş alıyorum, o yüzden korkum yok, önemli olan sağlıklı yaş almak” ifadelerini kullandı.

“Estetik harikası değilim ama bu sene burnumun ucundan hafif bir operasyon geçirdim” diyen Ulusoy, “O yüzden hep ameliyatım yok diyordum, sonunda söyleye söyleye ilk ameliyatımı oldum” açıklamasını yaptı.

“SEVENLERİM OLUNCA NAZAR DEĞMEZ”
Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı ve kaburgalarının çıktığı fotoğrafla ilgili olarak ise “Yere sırt üstü yatınca benim kaburgalarım çıkıyor herhalde, kilomla alakalı bir şey. Şu an 54 kiloyum. Nazar değmez sevenlerim olunca” dedi.

“Bu benim ideal kilom, düzenli spor yapıyorum. Her zaman zayıftım hala modellik yapıyorum. Kendime saygımdan, işime saygımdan kendime iyi bakıyorum. Sağlıklıyım çok şükür.” (Millyet)