HomeMagazinOĞULCAN-EZGİ AŞKINA NE DEDİ?

OĞULCAN-EZGİ AŞKINA NE DEDİ?

OĞULCAN-EZGİ AŞKINA NE DEDİ?

Coronavirüs kabusunu Bodrum’da yaşayan Seda Sayan, Kelebek’ten Tülay Demir’e konuştu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Sayan, oğlu Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu’nun ilişkisi hakkında da yorum yaptı.
İşte röportajdan öne çıkanlar…

◊ Evlilik konusunda gözü karasınız sanki. Özel hayatınızda mutluluğu bulduğunuzda, hemen resmiyet kazandırmak istiyorsunuz.

  • Evlilik konusunda gözü karalık demeyelim de ben flört etmeyi bilmiyorum, bunu daha önce de söyledim. Ben evleniyorum, düzgün olsun, her şey doğru gitsin istiyorum. Olmuyor. Bir de millet flört edip edip ayrılıyor ama evlenince niyeyse illa sayılıyor, “Aaaa altı kere evlendi” deniyor. Ben altı kere evlendim. 70 kere flört edeni yazmıyorlar da “Altı kere evlenip ayrıldı” diyorlar. Hep bu konuşuluyor. Ortada bir tuhaflık var, bende mi yoksa onlarda mı çözemedim. Bence ben doğruyum. Düzgün yaşadığıma inanıyorum. Evlilik kutsal, evlenmek güzel şey.

◊ Âşık olsanız elinden tutup objektiflerin karısına çıkar mısınız?

  • Artık âşık olsam bile elinden tutup ortaya çıkamam, dikkat etmek zorundayım.

◊ Oğulcan vetosu mu?

  • Bunu oğlum mu talep ediyor, hayır, kendim dikkat ediyorum. Artık olacaksa da gizli olmalı. Bu saatten sonra ortalıklara çıkıp abuk sabuk işler yapmak bana yakışmaz.

◊ Yalnız mısınız şu an?

  • Pandemi dönemini de yalnız geçirdim Allah kahretmesin (kahkaha atıyor). Şaka bir yana ama, böyle günlerde anlıyorsun ki insanın yanında biri olmalı. Sohbet edeceğin, birlikte oturup film izleyeceğin, birlikte kitap okuyacağın bir hayat, yol arkadaşı şart.

◊ Âşık olsanız ve Oğulcan bu beraberliğe karşı çıksa, ne yapardınız?

  • Oğulcan’la sevdiğim adam arasında kalacak bir durumum olmaz, öyle bir şey yaşamam. Oğulcan’ın kendi hayatı, benim kendi hayatım. O duruma getirmem olayı.

◊ Son dönemde adınız Alkan Dalgakıran ile anıldı ve siz aradaki yaş farkından dolayı “O benim ancak evladım olabilir” diyerek isyan ettiniz. Aşk, yaş ve yasak tanır mı?

  • Tabii ki adımı Alkan Dalgakıran’la çıkardıklarında tepkim çok sert oldu, olmalıydı da. Gerçekten o benim oğlumdan küçük çünkü. Bu demek değil ki yaş takıntım var ama Alkan yaşında bir çocukla da değil yani. Hiç böyle bir şey yapmadım. Olmaz.

◊ Yaş sınırlamanız var yani…

  • Ben resme bakarım öncelikle, resim çok önemli. Bir erkek senin yanında seni taşıyor gibi duruyor mu, seni taşıyabiliyor mu, görüntüsü nasıl, siz yan yana nasıl görünüyorsunuz…

◊ Diyelim ki resim güzel…

  • Şimdi ne oluyor biliyor musun; bana diyorlar ki “Aaa siz ne kadar genç, ne kadar fitsiniz” ya da “Kendine ne kadar iyi bakıyor, kadına bak ne güzel…” Ama sonra kendinden 15 yaş küçük biriyle yan yana gördüklerinde “Bu ne şimdi, oldu mu? Kaç yaşında bu Seda Sayan?”Eee ne oldu, hani hiç yaşımı göstermiyordum, öyle diyordunuz, bu ne ikiyüzlülük… Yani bunlara karşıyım ama dediğim gibi Alkan yaşındaki bir delikanlıyla da değil, asla değil, asla. O gerçekten benim çocuğumdan da küçük. Olmaz. Ayıp.

◊ Geçtiğimiz günlerde TC kimlik numaralarını kontrol ettiğiniz iki sevgili adayınızın evli çıktığını açıkladınız.

  • Doğru. Bana “TC kimlik no’su istiyor musunuz gerçekten?” diye sordular, “İstiyorum” dedim. Hatta hızımı alamıyorum, GBT’sine bile baktırıyorum, inan bana… Sonra dediler ki “Peki baktırdığınızda hiç evli çıkan falan oldu mu?” Gerçekten oldu.

◊ Gerçek ortaya çıkınca ne yaptınız?

  • “Defol git” dedim ve engeli bastım. Bitti gittiler. Bu kadar kolay. Evli insanlarla işim olmaz benim. Hayatım boyunca olmadı, olamaz da.

◊ Oğlunuz Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu birlikte. Beraberliklerini ilk duyduğunuzda ne düşündünüz? İçten içe bir kıskançlık oldu mu?

  • Arkadaşlıklarını duyduğumda “Ne güzel, çok yakışıyorlar” dedim. Birbirlerine gerçekten yakışıyorlar… Kıskançlık meselesine gelince, ben oğlumu hayatta kıskanmam. Onun mutlu olmasını isterim. Dolayısıyla da oğlumu kıskanıp abuk sabuk şeyler yapacak bir kayınvalide olmam.

◊ Ünlü bir gelin adayı gözünüzü korkutuyor mu? Şöhretin sıkıntı yaratacağını düşünüyor musunuz?

  • Bunları ben konuşursam, bu soruya ben cevap verirsem Oğulcan ile aramda sıkıntı çıkabilir. O yüzden en iyisi bunu Oğulcan’a sorun, o cevap versin.

◊ Seda Sayan nasıl bir kayınvalide olur?

  • Kayınvalide Seda Sayan bence çok iyi olur. Benim bir tane evladım var o mutlu olsun, gelinim oğlumu çok sevsin isterim. O zaman ben de onu çok severim.