HomeMagazin‘NEMLENDİRİCİLERLE GEÇMEYEN KURULUK PROBLEMİ YAŞIYORSANIZ, CİLDİ DIŞARIDAN DEĞİL İÇERİDEN DESTEKLEMELİSİNİZ’

‘NEMLENDİRİCİLERLE GEÇMEYEN KURULUK PROBLEMİ YAŞIYORSANIZ, CİLDİ DIŞARIDAN DEĞİL İÇERİDEN DESTEKLEMELİSİNİZ’

‘NEMLENDİRİCİLERLE GEÇMEYEN KURULUK PROBLEMİ YAŞIYORSANIZ, CİLDİ DIŞARIDAN DEĞİL İÇERİDEN DESTEKLEMELİSİNİZ’


Anti-Aging Uygulamalarda Yeni Nesil Ajanlar

Teknoloji ilerledikçe sürekli yeni ürünler ve uygulamalar ameliyatsız medikal estetik işlemlerde karşımıza çıkıyor. Türkiye’ de son dönemlerde çok farklı yeni ürünler uygulanmaya başladı. Bunların arasında bir tanesi hem sosyal hayattan hiç koparmaması hem de hızlı ve etkili sonuçlar vermesi ile diğer uygulamalardan farklılık gösteriyor.

Bu yeni ve popüler uygulama İspanyol Gençlik Işıltısı Facebotolift uygulamasıdır. Biz de hem Facebotolift hakkında bilgi almak hem de soğuyan havaların cildimize etkilerini öğrenmek için Uzm.Dr. Neslihan Dolar ‘a sorduk.

Soğuk havalar ,cildin dış katmanı olan onarıcı bariyer tabakayı olumsuz etkileyerek cildi daha kalın ve kırılgan hale getirir.

Kış ayı boyunca ciltte yağ salgısı da azalır . Sonuç olarak kuruluk, gerilme ve kılcal damarlarda genişlemeler oluşabilir . Bu da kızarıklıkla birlikte cildin nem dengesi de bozulmasını sağlar. Kuruyan cilt çabuk yaşlanır ve yaşlanan cilt çabuk kurur. Bu kısır döngüyü kırmak sizin elinizde. Cilt yaşınız kaç olursa olsun nemlendirmeniz gerekir. Cildiniz kuruysa daha fazla neme ihtiyaç duyar. Ama sadece nemlendirici krem ve serumlar sürmek yeterli olmaz. Çünkü cildimizdeki bariyer tabaka bu ürünlerin içeriğinin cildin alt dokusuna emilimine izin vermez.

İşte bu durumlarda bizler Facebotolift uygulaması , ışık sistemleri , ultrasound ve radyofrekans gibi yardımcı enerji ve geçirgenliği artırıcı uygulamaları kombine veya tek başına kullanılabilir. Nemlendiricilerle geçmeyen kuruluk problemi yaşıyorsanız, cildi dışarıdan değil içeriden desteklemelisiniz

Bu amaçla Facebotolift uygulaması ile cildin nem dengesi artırabilir. İçeriğinde cildin bağ dokusu olan ve hacminin bin katı kadar su tutma kapasitesine sahip hyaluronik asitin, çeşitli vitaminlerin ve yeni nesli ajanların bulunduğu bir uygulamadır. Bu uygulama uzman doktorlar tarafından derinin alt tabakasına mezoterapi tekniği ile yapılabilir.Soğuk havalarda bizler neler yapmalıyız ?Her mevsim her cildin ihtiyacı değişir. Havaların giderek soğuması ile birlikte ciltte gerginlikler, kızarıklık, pullanma dikkat çeker. Kış yaklaşırken, nemlendirmeye yardımcı olmak için cilt bakım ürünlerinizden bazılarını değiştirmeniz gerekebilir. Kuru ve hassas ciltlere sahipseniz nemlendirici özelliği olan bir temizleyici kullanmalısınız.

Normal-karma cilt yapısına sahipseniz köpük formunda olan ve aloe vera içeren nemlendiricileri kullanabilirsiniz. İçeriğinde güneş koruyucu olanları tercih ederseniz hem rüzgar ve soğuk hem de kışın bile devam eden güneşin etkisinden korunmanıza destek olacaktır. Facebotolift uygulaması nedir birazda bundan bahseder misiniz?Facebotolift uygulamasının içeriğinde yeni nesil anti aging ajanlar yer almaktadır. Bunlar ; botulinum toxin benzeri etki gösteren peptitler , toxin yerine kas gevşetici GABA , içerisinde hyaluronic asit ve C vitamini yer alan özel formüllü Liftimax Kolajen ‘dir. Bu yeni nesil içerik kombinasyonu ile Facebotolift uygulaması hem hızlı ve etkili sonuçlar verir hem de gün ortasında bile uygulamalarınızı yaptırıp işlerinize devam etme lüksüne sahip olmanızı sağlar . Özellikle soğuk havanın etkili olduğu bugünlerde içeriğindeki yüksek moleküler ağırlığa sahip Hyaluronic asit ve diğer ajanlarla cildimizi korur ve nemlendirir.

Bir de Şubat ayı içerisinde 14 Şubat Sevgililer Günü olması nedeni ile hem sevgiliniz hem de kendiniz için parlak, sağlıklı ve genç bir cilt istiyorsanız Facebotolift uygulaması bu isteklerinizi çabuk bir şekilde karşılayacaktır. Facebotolift ‘in etkileri, lifting , nem ,parlaklık ve gözenek sıkılaştırma gibi cildi sağlıklı göstermenin yanında; mimik çizgileri ve ince çizgilerin giderilmesine yardımcı olarak estetik anlamda da fayda sağlamaktadır.( Marie Claire )