HomeMagazinMURAT BOZ: HAVA GÜZEL DIŞARI ÇIKIN

MURAT BOZ: HAVA GÜZEL DIŞARI ÇIKIN

MURAT BOZ: HAVA GÜZEL DIŞARI ÇIKIN

Şarkıcı Murat Boz, Instagram hesabından yaptığı canlı yayın ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Koronavirüs salgını nedeniyle bakanlığın ‘zorunlu olmadıkça evden çıkmayın’ çağrısına rağmen Boz, “Hava güzel evden çıkın” sözleriyle şaşkınlık yarattı.

Çin’in Wuhan kentinde başlayıp, neredeyse tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan korona virüsü, Türkiye’de görüldükten sonra önlemler arttırıldı. Milyonlarca insan sokağa çıkma konusunda tereddüt ederken ve bakanlık ‘zorunlu olmadıkça evden çıkmayın’ çağrısı yaparken Murat Boz’dan şaşırtan bir çıkış geldi.

‘HAVA GÜZEL DIŞARI ÇIKIN’

Instagram hesabından bugün canlı yayın yapan ünlü şarkıcı, “Zor günlerden geçiyor olabiliriz ama kendimizi de eve hapsetmek olmamalı durumumuz. Dışarı çıkıp biraz dolaşmak temiz hava almak iyi gelir. Bugün ben de dışarı çıktım ve sporumu açık havada yapacağım. Hepinize de tavsiye ederim hava bugün İstanbul’da güzel, güneşli. Tavsiyem çıkın evde durmayın, açık havada oksijeninizi alın, sporunuzu yapın. Moral bozmaya gerek yok, bu zor günleri de milletçe ulusça atlatacağımıza olan inancım çok yüksek.” dedi. Boz’un bu çağrısı karşısında şoke olan hayranları, popçuya tepki yağdırdı.