HomeMagazinMİLYONLARIN BULUŞMA NOKTASI: BUDAVET!

MİLYONLARIN BULUŞMA NOKTASI: BUDAVET!

MİLYONLARIN BULUŞMA NOKTASI: BUDAVET!

Önümüzdeki günlerde teknoloji severler ile buluşacak olan, son dönemin en popüler mobil uygulaması olmayı hedefleyen ‘Budavet’, eve hapis olduğumuz bu dönemlerde tekrar dışarı çıkmaya ve yüz yüze iletişim kurmaya çağırıyor. App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, milyonların nabzını tek bir çatı altında tutuyor.

BUDAVET NEDİR?

Budavet, size birçok farklı organizasyon ve etkinliğe kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmayı, bir çok etkinlik ve organizasyonu hızlı bir şekilde düzenlemeyi, hedef kitlenizi belirleme ve hesabın kim tarafından ödeneceği sorununu en başta çözme imkanını sağlayan bir mobil uygulamadır. Yedi farklı ana kategori (Bir Şeyler Ye, Bir Şeyler İç, Sportif Faaliyet, Seyahat, Sosyal Sorumluluk, Kültürel-Düşünsel Aktivite, Eğlence-Oyun) altında bir çok etkinliği bir araya getirdi. Bu ana kategoriler altındaki etkinlik türlerinden birini seçerek siz de bir davet oluşturabilirsiniz.

NASIL KULLANIRIM?

Davetlerinizi oluştururken; önce ne tür davet açmak istediğinizi seçmelisiniz, daha sonra daveti nerede açacağınızı, zamanı ve kimleri davet ettiğinizi seçmelisiniz. Son olarak da; davet tipinizi belirlemelisiniz. Burada sizi bekleyen üç seçenek olacak: BENDENSİN, ALMAN USULÜ ve ÜCRETSİZ ETKİNLİK. Bendensin, diyerek davet masraflarının sizin tarafınızdan karşılanacağını; Alman Usulü, diyerek her katılımcının kendi masraflarını ödeyeceğini; Ücretsiz Etkinlik, diyerek ise davet için hiçbir katılımcının herhangi bir masrafa katılma külfetinin olmadığını belirtirsiniz.

Açmış olduğunuz davete katılma isteği gönderenleri görecek ve istediğiniz kişilerin katılma isteğini kabul etme, istemediğiniz kişilerin katılma isteğini reddetme olanağına sahip olacaksınız. Katılma isteğini kabul ettiğiniz kişi veya kişiler ile iletişim kurabilmeniz için mesaj kutusu açılacak.

“Bir Davete Katıl” butonuna tıklayarak, etrafınızda açılmış olan davetleri görebilir, isteğinize uygun davetler için katılma isteği gönderebilirsiniz. Yakınınızda açılmış davetleri liste halinde görebileceğiniz gibi harita üzerinden de görebilirsiniz. Davete katılma isteğiniz davet sahibi tarafından onaylandığında mesajlaşma kutusu açılacak ve davet sahibi ile iletişim kurabileceksiniz.

ÜSTELİK ÜCRETSİZ!

Budavet’i ücretsiz olarak kullanabilirsiniz; ancak size sunduğumuz hizmet kalitesini yükseltebilmek için uygulama içi satın alma gelir modeli tercih edildi. Bucoin satın alarak daha fazla davet açabilir, daha çok kişiyi davet edebilir, daha geniş alandaki davetleri görebilirsiniz. Budavet’i indiren tüm kullanıcılar, 20 Bucoin’i hediye olarak hesaplarında görecekler.

Budavet, kullanıcılarına aylık iki davet açmayı, 100 kilometre yarı çapta açılmış olan davetleri aramayı, açtığı davete 5 kişiye kadar katılımcı çağırmayı Bucoin harcamaksızın gerçekleştirme imkanı vermektedir.

İSTANBUL YENİ BİR SİLİKON VADİSİ Mİ OLUYOR?

Bu davetin kurucularından Mansur Afşin, “Türkiye mobil uygulama geliştirme anlamında dünya ile rekabete hazır. İstanbul neden yeni bir Silikon Vadisi olmasın? Budavet gibi gibi yenilikçi girişimler sayesinde artık ülkemizden de kısa sürede milyar dolarlık şirketler çıkabilir.”