HomeMagazinMİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA DESTEK OLAN ÜNLÜLER

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA DESTEK OLAN ÜNLÜLER

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA DESTEK OLAN ÜNLÜLER

Türkiye’de dün akşam itibarıyla ‘Milli Dayanışma Kampanyası’ başlatıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın corona virüse karşı başlattığı bu yardıma, ünlü isimlerden destek gecikmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam yaptığı konuşmasında “Milli dayanışma kampanyası başlatıyoruz ve ben 7 aylık maaşımı bağışlıyorum.” demişti.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek başlatılan kampanya için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yardım hesabı açıldı ve ünlüler de desteklerini esirgemedi.

Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile birçok kişiye yardım eli uzatan şarkıcı Haluk Levent, 30 bin TL bağışladığını duyurdu. Şarkıcı, birkaç gün önce kendi sosyal medya hesabından ünlülere seslenerek başka bir yardım kampanyası da başlatmıştı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan da kampanyaya destek vererek 100 bin TL bağışladı. Sayan, Haluk Levent’in başlattığı kampanyada da 360 aileye destek olmuştu.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli 50 bin TL ile kampanyaya destek verdiğini duyurdu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısından sonra yaptığı bağışın dekontunu paylaştı ancak miktarının bilgisini vermedi.

Türkiye’de olduğu sürelerde Muğla’nın Dalyan ilçesindeki evinde yaşayan ABD’li sanatçı Della Miles, yurt dışından online EFT yoluyla bağış yaptı.

Miles, sosyal medya hesabından da şu notu paylaştı: “Şu an Türkiye dışındayım ancak kalbim sizlerle. Beni kendi insanınız gibi görüp içinize aldınız. Bu yaptığım sizin güzel yüreğinizin yanında hiçbir şey ama benim de katkım olsun istedim. Biz Bize Yeteriz Türkiyem, sizi seviyorum, herkesin az ya da çok bu kampanyaya katıda bulunmasını arzu ediyorum.”