HomeUncategorizedMerve Çağıran’ın küçük bavulu dikkat çekti

Merve Çağıran’ın küçük bavulu dikkat çekti

Merve Çağıran’ın küçük bavulu dikkat çekti

Bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kalp Yarası’ dizisinde ‘Hande’ karakterine hayat veren Merve Çağıran, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu, elindeki ufak bavulla ilgili sorulara yanıt verdi.
Bir süredir ‘Kalp Yarası’ dizisinde rol alan ve izin gününde İstanbul’a gelen Merve Çağıran, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı objektiflere takıldı. Dizi nedeniyle imaj değişikliğe giden oyuncu, tarzıyla dikkat çekti.

ELİNDEKİ BAVULA AÇIKLIK GETİRDİ
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çağıran, bir kaç günlüğüne geldiği İstanbul’u çok özlediğini söyledi. Elinde ufak bavulla görüntülenen Merve Çağıran, duruma açıklık getirdi.

“REJİM YAPIYORUM”
Oyuncu, “Bu bavulu taşımam gerekiyor çünkü içinde kullanmam gereken şeyler var. Gıda ürünleri var. Beslenme ürünleri daha çok toz gibi şeyler. Yanımda taşımak zorundayım. Rejim yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Bir süredir dizi çekimleri için Antakya’da olan Çağıran, sözlerine; “Daha çok vücut temizliğiyle alakalı bir durum. Yanlış anlaşılmasın bir hastalığım yok ve sadece dikkat etmem gerekiyor” diye devam etti.

“BEŞ KİLONUN ÜÇÜNÜ VERDİM”
“Antakya yemeklerini görünce dayanamıyordum ama şimdi dayanıyorum” diyen ünlü isim, “Beş kilo aldım. Üç kilo verdim kaldı iki kilo. Onu da bu bavulumdaki beslenme ürünleriyle vereceğim” şeklinde konuştu.

BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI
2007 yapımı gençlik dizisi ‘Kavak Yelleri’nde canlandırdığı ‘Gülçin’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yıllar içinde; ‘Kaçak Gelinler’, ‘Şefkat Tepe’, ‘Tatlı Küçük Yalancılar’, ‘Fi’, ‘Çarpışma’ ve son olarak ‘Çocuk’ dizisinde rol almıştı. Öte yandan Çağıran, bir dönem ‘Çocuk’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı İsmail Hacıoğlu ile ilişkisi ile gündeme gelmişti. İkili bir buçuk yıllık ilişkilerini yaz başında noktalamıştı.