HomeMagazin‘MEMLEKETİNDEN UTANIYOR’ SÖZLERİNİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ

‘MEMLEKETİNDEN UTANIYOR’ SÖZLERİNİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ

‘MEMLEKETİNDEN UTANIYOR’ SÖZLERİNİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Salı akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca takipçileriyle ters düştü. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses’in İbo Show programına konuk olan Kaynarca “Ben Türkiyeliyim” açıklamasında bulunmuştu. Takipçisinin yaptığı yorumla çileden çıkan Kaynarca açtı ağzını yumdu gözünü.

Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Oktay Kaynarca son yaptığı açıklamayla tepki çekti. Geçtiğimiz hafta İbrahim Tatlıses’in İbo Show programında “Ben Türkiyeliyim” açıklamasında bulunan Kaynarca, sevenleriyle ters düştü. Sosyal medyada tepki gösteren bir takipçisine cevap veren Kaynarca adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Bir takipçisi Oktay Kaynarca’nın paylaşımının altına “Malatyalı olduğunu inkar eden bir Malatyalı, yazık” yorumunu yazınca oyuncu çileden çıktı. Kaynarca, “Bak ben genelde bu tür saçmalamalara cevap yazmıyorum ama görüyorum ki birkaç kendini bilmez de senin gibi abuk subuk yorumlar yapmış. Ben memleketimi niye inkar edeyim a cahil? Bas bas gururla bağırıyorum baba memleketim MALATYA diye ve ailemin diğer üyelerinin de kökeninin neresi olduğunu… Ama asıl önemlisi ‘ben Türkiyeliyim’ diyorum. Daha ne söylememi istiyorsun mesela anlamadım? Anladın HEMŞERİM?” yanıtını verdi.