HomeMagazinMELİS SEZEN: CANSU DERE TOKADI MUHTEŞEM KARŞILADI

MELİS SEZEN: CANSU DERE TOKADI MUHTEŞEM KARŞILADI

MELİS SEZEN: CANSU DERE TOKADI MUHTEŞEM KARŞILADI

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan oyuncu Melis Sezen, Enis Arıkan’ın bir dijital platformda yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü oyuncu günlerce konuşulan Cansu Dere’ye attığı tokat sahnesi hakkında konuştu.

KANAL D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”de rol alan Melis Sezen, Enis Arıkan’ın Exxen’de sunuculuğunu üstlendiği talk show’a konuk oldu.

Asya’nın dizide, “Kocam beni aldatıyor” sözleriyle başlayan yemek sahnesi Derin’den yediği tokatla sonlanmıştı. O anlar yerli diziler arasında en çok konuşulan, ses getiren sahne olarak yerini aldı. Sosyal medyada da “efsane” olarak nitelendirilen sahneyle ilgili binlerce tweet atıldı.

Melis Sezen, dizinin önemli sahnelerinden biri olan Cansu Dere’ye tokat atması hakkında merak edilenleri anlattı.

Sezen, “O tokadın tekniği var. Bir tık elim kayar gibi oldu fakat Cansu tokadı muhteşem karşıladı. Tokadı öyle bir almıştı ki sanki yüzüne gülle geliyordu. Zaten Cansu çok profesyonel bir oyuncu… Onunla ve ekiple çalıştığım için çok mutluyum” dedi.

SEKİZ DERECE MİYOP
Melis Sezen, hakkında az bilinen bir gerçeği de açıkladı ve sekiz derece miyop olduğunu söyledi: “Gözlerimde lens var. Eğer olmazsa hiçbir şey göremiyorum.”

SEKİZ DERECE MİYOP