HomeTv dünyasiMASTERCHEF FİNALİ İLE İLGİLİ ACUN ILICALI’DAN FLAŞ KARAR!

MASTERCHEF FİNALİ İLE İLGİLİ ACUN ILICALI’DAN FLAŞ KARAR!

MASTERCHEF FİNALİ İLE İLGİLİ ACUN ILICALI’DAN FLAŞ KARAR!

Bu sezon yine birbirinden yetenekli yarışmacılara ev sahipliği yapan MasterChef Türkiye finali için geri sayım başladı. Son 6 kişinin mücadele gösterdiği MasterChef ile ilgili bomba iddia sosyal medyada yayılmaya başladı. Ocak ayının başında yapılması beklenen yarışma finalinin televizyon ekranlarında yayınlanmayacağı, Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen’de yayınlanacağı konuşuluyor. Ocak ayında kullanıma sunulacak Exxen’de ilk hafta ücretsiz olacak.

Tv8 ekranlarının uzun soluklu yarışması MasterChef’te finale çok kısa bir süre kala birbirinden farklı iddialar konuşulmaya başlandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüriliğini yaptığı MasterChef finalinin ocak ayında yapılması planlanıyor. Son 6 ismin mücadele ettiği yarışma ile ilgili dün bomba bir iddia öne sürüldü. Buna göre MasterChef’in finali televizyon ekranlarında yayınlanmayacak.

FİNAL EXXEN’DE YAYINLANABİLİR
Acun Ilıcalı, ocak ayında kullanıcılara sunulacak Exxen projesi için kararlı. Toplamda 900 milyon TL parayı projeye ayıran Ilıcalı birçok oyuncu ve yapımcıyla el sıkıştı. Tv8’in sevilen yarışması MasterChef ile ilgili öne sürülen iddiaya göre yarışmanın finali Exxen platformunda yayınlanacak. Ücretli bir platform olan olan Exxen’in ilk haftasında tüm yayınlar ücretsiz olacak ve söylenene göre Masterchef finali de oradan canlı olarak yayınlanacak.

Konuyla ilgili Acun Ilıcalı’dan henüz bir açıklama yapılmadı.

Akşam