HomeMagazinMAHALLENİN İTALYANI; LOGGIA OSTERIA

MAHALLENİN İTALYANI; LOGGIA OSTERIA

MAHALLENİN İTALYANI; LOGGIA OSTERIA

Adına sayısız şiirler, şarkılar yazılan İstanbul’un metropol kentlerde sıkça görülen o karmaşasında, yaşam alanları ve tercihler günden güne değişiyor. Hem merkezde kalmak istiyoruz hem de nefes almak. Hem kendimizle baş başa olmak istiyoruz hem de gündemi yakalamak. Bazılarımız şehirden uzak müstakil yaşamları tercih ederken kimileri de mahalle kültüründen vazgeçemiyor.

Mayadrom İş Merkezi’nin girişinde, butik ve keyifli bir İtalyan restoranı. Yaşamın hızlı ve stresli temposunda sakin molalar yaratmak için uygun bir kaçış noktası. Günün her saatinde evinizdeymişsiniz gibi hissettiriyor. İsterseniz bilgisayarınızı alıp orada kahvenizi yudumlarken çalışabilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınızla hoş bir öğle yemeğinde Loggia’da buluşabilirsiniz. Akşamları da grup buluşmaları için çok uygun. Personelin güleryüzü masanıza yansıyor. Fiyatlar da oldukça uygun. Tıpkı arkadaşlarınızı kendi salonunuza davet etmişçesine rahat ve huzurlu. Damak zevkine önem veren, kendine zaman ayıran ve yaşamın keyfini çıkarmayı bilenlerin İstanbul’da ilk tercih edeceği otantik bir İtalyan restoranı.

Misafirlerin, sosyalleşirken lezzetli sunumları da tatma imkanı bulduğu Loggia’nın mutfağında, Enzo Filippo Paglini yer alıyor.Enzo Napoli mutfağını en keyifli şekilde bizlerle buluşturuyor. Penne e Polpette Gratinate, İnsalata di carciofi, harika başlangıçlar ve bir çok lezzet Loggia’da yer alıyor. Yani bir İtalyan restoranından bekleyeceğiniz özen ve lezzetler Loggia’nın mutfağında toplanmış. Loggia Brasserie, güçlü bir şarap KAV’ına da sahip. “Şaraptan anlamak” aslında eğitim ve deneyimden evvel farkındalıkla başlıyor. Ne içtiğinin farkında olmak, o anın içinde kalabilmek ve keşfetmek. Yani kadehteki lezzetin peşinden gidenlerin yolu Akatlar’a düşerse, mutlaka buraya varacaktır…