HomeMagazinLOCO DE PERA UNUTULMAZ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

LOCO DE PERA UNUTULMAZ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

LOCO DE PERA UNUTULMAZ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

İstanbul’un en özel semtlerinden Pera, “Passage de Petit Champs” binasında, renkli bir davetle kapılarını açan “Loco de Pera” ile unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

Türkiye’de bar catering sektörünün yaratıcısı, temelleri 2003 yılına dayanan, ülkenin en, dikkat çeken organizasyonlarına imza atan ve hizmetlerini Loco Entertainment Group bünyesinde markalaştıran Alcoholoco, yepyeni oluşumu olan Loco de Pera’nın açılışını renkli bir davetle yaptı. 200 yıllık tarihi Fransız Pasajı “Passage de Petit Champs” binasında açılan Loco de Pera, miksoloji alanında uzman olan Loco Entertainment Group’un mekan işletmeciliği alanındaki ilk adımı olarak geceye katılan davetliler tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kaliteli eğlence anlayışını ve bu eğlenceye keyif katan lezzetleri sunan Loco de Pera, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın yarattığı mimari tasarım da büyük ilgi gördü. Alcoholoco’nun uzmanlığı ile Loco de Pera’da sunulan miksoloji kokteyller kadar, gastronomi dünyasının ünlü ismi şef İsmet Saz danışmanlığında hazırlanan ikramlar da misafirlerden tam not aldı. Gecenin ritmine yön veren DJ performanslarının yanı sıra Loco de Pera bar ekibinin, bardaklar ve miksoloji araçlarıyla sergilediği perküsyon şov da açılışın en unutulmaz anlarından biri olarak çok ses getirdi. Kaliteli eğlence, özgün kokteyller, damakta iz bırakan lezzetler, seçkin bir ambiyansa önem verenler için kapılarını renkli bir organizasyonla açan Loco de Pera, Alcoholoco’nun yıllardır hayat verdiği davetler, düğünler ve etkinliklerde yaşattığı deneyimi en üst seviye çıkarıyor!