HomeMagazin‘KIVANÇ’LA HİÇ HUSUMET YAŞANIR MI?’

‘KIVANÇ’LA HİÇ HUSUMET YAŞANIR MI?’

‘KIVANÇ’LA HİÇ HUSUMET YAŞANIR MI?’

Oyuncu çift Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun, oğulları Marsel’le birlikte Beyoğlu’nda görüntülendi. Köstendil, Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili aralarında husumet olduğu söylentilerine açıklık getirdi.

Erkan Kolçak Köstendil: Kıvanç'la hiç husumet yaşanır mı?

2018 yılından dünyaevine giren Cansu Tosun (33) ile Erkan Kolçak Köstendil (38), geçtiğimiz sene temmuz ayında oğulları Marsel’i kucaklarına aldı.

Posta’nın haberine göre; oyuncu çift, önceki gün kucaklarında 6,5 aylık oğulları Marsel’le birlikte Beyoğlu turu yaparken, Galata Kulesi’ne çıkmayı ihmal etmediler.

Erkan Kolçak Köstendil, “Cansu’nun bugün doğum günü. Hep birlikte hem hava almak, hem de güzel anılar biriktirmek istedik” dedi.

Sonra laf döndü dolaştı Kıvanç Tatlıtuğ’a geldi. Yakışıklı oyuncunun, Köstendil’in başrolünde yer aldığı ‘Çukur’ dizisine katılacağı iddia edilmişti.

“KIVANÇ’I SEVER SAYARIM”
İkilinin aralarında husumet olduğu için Kıvanç Tatlıtuğ’un, dördncü sezonuyla yayında olan diziye katılmasından vazgeçildiği haberleri çıkmıştı.

Erkan Kolçak Köstendil, meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ hakkında, “Ne husumeti? Hiç Kıvanç ile husumet yaşanır mı? Kendisini severim, sayarım, beğeniyle izlerim” ifadelerini kullandı.