HomeUncategorizedKIM KARDASHIAN VE TAYLOR SWIFT BİRBİRİNE GİRDİ

KIM KARDASHIAN VE TAYLOR SWIFT BİRBİRİNE GİRDİ

KIM KARDASHIAN VE TAYLOR SWIFT BİRBİRİNE GİRDİ

Kim Kardashian, Snapchat hesabından Taylor Swift ve Kanye West’in “Famous” adlı şarkı hakkındaki telefon görüşmesini resmen ifşa etti.

Kim Kardashian ikilinin yaptığı telefon görüşmesini paylaştı, ortalık karıştı.

Kanye West’in yazdığı “Famous” adlı şarkının sözleri Taylor Swift hakkındaydı ve bu sözleri yazarken de Taylor’dan izin aldığını söylemişti. Çünkü şarkının sözlerinde ağır kelimeler de vardı ve Taylor ile yaşadığı ilişkiden yola çıkmıştı.

Kim Kardashian da Kanye West’in Taylor’dan izin aldığını yaptıkları telefon görüşmesini paylaşarak ispat etmek istedi. Çünkü Taylor Swift bunu ısrarla inkar etmişti.

İşte olay telefon konuşmasında geçen diyaloglar: 

Kanye West: “Böyle bir şeye sahip olmak çok iyi.”

Taylor Swift: “Biliyorum, yani bu bir iltifat gibi.”

Kanye West: “Seni arkadaşım olarak önemsiyorum. Bu tarz şeylerin seni mutlu etmesini istiyorum. Rap’ın insanları mutsuz etmesini istemiyorum.”

Taylor Swift: “Hangi satırların daha iyi olacağını düşünüyorsan onları yaz. Diğer türlü samimiyetsiz olur ve gerçekten bana bunu söylüyor olmanı da takdir ettim, çok hoş bir şey.”

Kanye West: “Bir arkadaşın olarak sana karşı bir sorumluluğum var. Bu konuda anlayışlı olduğun için teşekkür ederim.”

Taylor Swift: “Gerçekten bu davranışını takdir ediyorum. Bana şarkındaki sözleri söylemeni asla tahmin edemezdim, bana gönderdiğin çiçekleri de Instagram’dan paylaştım ve şimdiye kadar ki en fazla beğeniye ulaştım.” 

Kanye West: “İlişkiler kavga içeren satırlardan daha önemlidir.”

Taylor Swift: “Evet, kimsenin bu şarkıyı dinleyip “Bu gerçek bir şey, Taylor bu şarkıdan dolayı ağlıyor olabilir” diye düşüneceğini sanmıyorum.”

Taylor Swift'ten cevap gecikmedi

Kim Kardashian bu telefon görüşmesini paylaştıktan sonra da Taylor Swift’ten çok sert bir cevap geldi. Swift, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

“Videoda Kanye West’in şarkıda bana hakaret edeceğini söylediği kısım nerede peki? Yok, çünkü hiç olmadı. Bütün dünyanın karşısında hakaret ettiğin birisinin duygusal tepkilerini kontrol edemezsin. Tabi ki şarkıyı sevmek istedim. Kanye West’in şarkıyı seveceğimi söylediği zaman ona inanmak istedim. Dostane bir ilişkimiz olsun istedim. Şarkıyı bana dinleteceğine söz verdi ama asla yapmadı. Telefon görüşmesinde Kanye’i desteklemek istedim, henüz duymadığın bir şarkıyı onaylayamazsın. Şarkının hikayesi bana verilmiş ve şarkı bana dinletilmiş gibi yanlış bir şekilde yalanca bir açıklama yapılıyor. Bu hikayenin her zaman dışında tutulmak istedim, 2009’dan beri asla bir parçası olmak istemedim.” mesajı yazılı olan bir fotoğraf paylaştı.