HomeMagazinKILIÇLAR YENİDEN ÇEKİLDİ!

KILIÇLAR YENİDEN ÇEKİLDİ!

KILIÇLAR YENİDEN ÇEKİLDİ!

Gülben Ergen ile Seren Serengil arasında kılıçlar yeniden çekildi! 17 Eylül’de Kuruçeşme’de konser verecek olan Gülben Ergen, sosyal medyada “Dostlar sahneden, düşmanlarım evden izleyecekler” şeklinde bir paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcının üstü kapalı mesaj verdiği Seren Serengil’den bu imalı paylaşıma yanıt gecikmedi. Serengil, Instagram’da Ergen’e verdi veriştirdi.

İŞTE SERENGİL’İN O SÖZLERİ:

“Ya seni kim ne yapsın? Yaz boyunca toplasan 3 yerde sahne aldın. Konser sanatçısı değilsin!  Günay Sahnesi’nden bile kovuldun. Seda Abla’na (Sayan) şükret. O rica etmiş, seni çıkartıyor oraya. O da bir kerelik! Millet bin kere çıktı, sen konserlerin afişinde yoktun bile.”

“Bir de bana laf çakma bak. Bana laf çakınca millet işin gerçeğini öğreniyor, hava atamıyorsun. Milletin bin kere çıktığı yere sen bin kişiyi araya sokup anca bir kere çıkarsın!”

“”İnsanlar sahneye çıkmak için gerçekten teklif aldığını düşenecekler. Sen selülitli bacaklarını salla da erisin evli adam avcısı!”

Ergen’in evlilikleri hakkında konuşmuştu

Seren Serengil, yıllardır arasında gerginlik olan Gülben Ergen’i geçtiğimiz hafta bir kez daha hedef almıştı. Sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında Gülben Ergen’in özel hayatı hakkında konuşan Serengil, Ergen’in tüm evliliklerinin eşlerini aldatması yüzünden bittiğini iddia etmişti.