HomeMagazinKENAN İMİRZALIOĞLU: OYUNCULUĞU BIRAKMADIM!

KENAN İMİRZALIOĞLU: OYUNCULUĞU BIRAKMADIM!

KENAN İMİRZALIOĞLU: OYUNCULUĞU BIRAKMADIM!

Ekim 2020’de eşi Sinem Kobal ile birlikte bebekleri Lalin’i kucağın alan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Cihangir’de bir arkadaşının plak dükkanının önünde görüntülendi.

Koronavirüs pandemisi günlerinde bol bol müzik dinlediklerini ve plak satın almaya geldiğini söyleyen 46 yaşındaki oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

‘KURTLAR VADİSİ KAOS’ CEVABI
‘Kurtlar Vadisi Kaos’ dizisinde rol alacağına dair çıkan haberleri yalanlayan İmirzalıoğlu, “Ben de gazetelerden öğrendim bu haberi, böyle bir teklif olmadı ama oyunculuğu bırakmadık gelen teklifleri değerlendiririm” diyerek kahkaha attı.

Dijital mecra projelerine de sıcak baktığını belirten oyuncu, “Bu tarz projelerde; örneğin üç ay çekim yapıyoruz ve bitiriyoruz. Bence daha iyi ve güzel. Bana sunulan projeler olursa neden olmasın?” şeklinde konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın dijitaldeki yeni projesi ‘Exxen’ platformu için de başarılı televizyoncuya başarılar diledi.

“ANNESİYLE KARAR VEREBİLİR”
Herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmaması ve gazetecilerin “Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?” sorularına İmirzalıoğlu, “Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız sosyal medyayı pek sevmiyorum, bu sebeple kullanmıyorum” yanıtını verdi.

Tekrar plak dükkanına giren, sonrasında başka bir mekana geçen ünlü oyuncu, arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan’la buluşarak sohbet etti. (Milliyet/Mesut YILMAZ)