HomeMagazinKazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül sessizliğini bozdu!

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül sessizliğini bozdu!

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül sessizliğini bozdu!

Dört gün önce saat 20:30 sıralarında İstanbul-İzmir yolunun Susurluk ilçesi mevkiinde Erdal Şeyda Lafçı yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp aynı yöne giden TIR’a arkadan çarptı. Otomobil savrulup bariyerlere çarparak durabildi. Kazada Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirirken; sevgilisi Gülçin Ergül yaralandı. Ünlü şarkıcı, kazanın ardından ilk kez konuştu.
Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül, bir radyo programına katılmak üzere sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile İzmir’den İstanbul’a gidiyordu. Lafçı’nın kullandığı otomobil, bir TIR’a arkadan çarptı.

İLK KEZ KONUŞTU
Lafçı’nın olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada yaralanan Gülçin Ergül, önceki gün hastaneden taburcu oldu. Ünlü şarkıcı, olayın ardından ilk kez konuştu. Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e röportaj veren Ergül, hayatta olabilecek en kötü şeyi yaşadığını söyledi.

“HER ŞEY ÜÇ SANİYEDE OLDU”
Ergül, “İşlerim için İstanbul’a gidiyorduk. Erdal bana eşlik ediyordu. Kazadan kısa süre önce bana çok güzel şeyler söylemişti. Hep onları düşünüyordum. O kadar mutluydum ki arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Fiziksel olarak yaşıyorum evet ama hayat arkadaşımı, aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim” ifadelerini kullandı.

Hastaneden çıkar çıkmaz İzmir’e, sevgilisinin ailesine gittiğini söyleyen Gülçin Ergül, “Onlar benim ailem. Birbirimize destek oluyoruz. Sevgilimin mezarını ziyarete gittim. Bir kez daha yıkıldım çünkü öldüğüne inanamıyordum. Bu bir kâbus olmalı. Ben iyiyim, tedavim devam ediyor. Meleğimin acısının yanında benim ağrılarım bir hiç. Çok bitkinim, gözlerimin feri söndü. Acımın tarifi yok” dedi.

SEVGİLİSİNİN CENAZESİNE KATILAMADI
Feci kazada yaralanan Gülçin Ergül, sevgilisinin cenaze törenine katılamadı. Lafçı’nın cenazesi, önceki gün İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazının ardından Narlıdere Şehitlik Camiinde kılınan cenaze namazına Lafçı’nın ailesi, sevenleri ve iş arkadaşları katıldı. Kazasının ardından hastaneye kaldırılan şarkıcı Gülçin Ergül tedavisi devam ettiği için cenazeye yetişemedi.

GÜLÇİN’İN KLİBİNDEKİ ACI TESADÜF
Öte yandan şarkıcının ‘Birbirimize İyi Gelmiyoruz’ adlı şarkısının bir ay önce yayınlanan klibindeki trafik kazası sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Ergül’ün verdiği bir röportajda, klibiyle alakalı; “Kaza ile arafta kalma hissini sembolize ettik” dediği ortaya çıktı.

HEPSİ GRUBU SESSİZ KALDI
Gülçin Ergül’ün bu kötü haberle yıkılmasının ardından gözler diğer grup üyelerine çevrildi ancak kimse konuyla ilgili paylaşım yapmadı. Cemre Kemer’in cenaze sonrası paylaşımları tepki çekerken eski şarkıcı; “Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir” ifadelerini kullandı.

Hepsi grubunun eski üyelerinden Yasemin Yürük de Cemre Kemer’in açıklamasından sonra paylaşım yaptı. Yörük “paylaşımında şunları söyledi; “Sevgili dostlar mesajlarınız için teşekkürler ama…”

“Böyle ani ve üzücü durumlarda bile ucuz magazin haberleri çıkaran kötü kalpli insanlar lütfen bizi rahat bırakın! Sessiz kalmamız, iletişimsiz olduğumuz anlamına gelmez. Böyle bir durumda açıklama yapmak bize düşmez. Biz her zaman kardeşiz. Gülçin’e ve Erdal Bey’in ailesine Allah’tan sabır ve başsağlığı diliyoruz.