HomeMagazin‘KAPANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM’

‘KAPANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM’

‘KAPANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM’

Şehirli kadınların aradıkları şıklığı, modern çizgilerle birleştiren ‘MİZALLE’ ‘İstanbul Modest Fashion Week’ te gerçekleştirdiği defile ile moda severlerle buluştu. Özge Ulusoy ve İvana Sert’in yer aldığı sezonun en trend renklerinin kaliteli kumaşlarla bütünleştiği koleksiyonda moda severler; doğal, kendinden emin, merak uyandıran ve ilham verici tasarımlarla büyülendiler.

Gece Hayatım Yok

Mizalle defilesi sonrasında Özge Ulusoy çok yoğun bir çalışma temposunda olduğunu söyleyerek “ sürekli şehir dışındayım. Ayağımın tozuyla defileye geldim ve harika bir defile oldu” dedi. Enerjiniz çok yüksek denilmesi üzerine Özge Ulusoy “ Gece hayatım olmadığı ve sürekli evden işe, işten eve gittiğim için böyleyim” diye konuştu.

Kapanmayı Düşünmüyorum

Tesettürlü olarak podyuma çıkan İvana sert ise “Moda hayatımın bir parçası ve podyumu seviyorum. Ben tesettürün bana yakıştığını düşünüyorum. Şuan için kapanmayı düşünmüyorum. Sadece podyuma çıkmak için kapandım, ama ileride neler olacağı belli olmaz” dedi.

Moda ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin yanı sıra yurt içinden ve yurt dışından birçok influencer’ın katıldığı defiledeki tasarımlar izleyenlerden tam not aldı.