HomeCemiyetİSTANBUL’UN CEMİYET HAYATI, ELANI GREEK GECESİ İÇİN BODRUM’A AKIN ETTİ!

İSTANBUL’UN CEMİYET HAYATI, ELANI GREEK GECESİ İÇİN BODRUM’A AKIN ETTİ!

İSTANBUL’UN CEMİYET HAYATI, ELANI GREEK GECESİ İÇİN BODRUM’A AKIN ETTİ!

Türkiye’nin uluslararası arenada 22 ödülü kucaklayan tek oteli Bodrum Kadıkalesi’ndeki Sianji Well-Being Resort, Akdeniz’in gurme lezzetlerini sunduğu Elani Beach Restaurant’ta 22 Temmuz Cumartesi akşamı Yunan gecelerini başlattı.

“Greek Nights” konseptiyle Yunan kültürünün bütünüyle yansıtıldığı eğlenceli geceye İşadamı Ali Şen, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Umut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nazire Dedeman, Atasay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Gazeteci-Yazar Nebil Özgentürk, DenizBank CEO’su Hakan Ateş gibi Türkiye’nin önemli iş ve cemiyet insanları katıldı.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi Spa ve Wellness Oteli, Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi Beach Resort’ü gibi uluslararası alanda 22 farklı ödülün sahibi Sianji Well-Being Resort, İstanbul cemiyet hayatının da eğlence rotasını değiştirdi. Bodrum’un yeni trend bölgesi Kadıkalesi’nde konumlanan Sianji Well-Being Resort, Akdeniz’in gurme lezzetlerini sunduğu Elani Beach Restaurant’ta lezzetleriyle olduğu kadar eşsiz eğlencesiyle de misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Kos ve Kalimnos adaları karşısında konumlanan Elani Beach Restaurant, 22 Temmuz Cumartesi akşamı “Greek Nights”ı başlattı. Buzuki Fikret Ural’ın müzikleriyle kulakların pasının silindiği, Akdeniz mutfağının enfes mezeleriyle damakların şenlendiği ve gerçek Yunan eğlencesinin iliklere kadar hissedildiği “Greek Nights” İstanbul iş ve cemiyet hayatını da bir araya getirdi. İşadamı Ali Şen, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Umut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nazire Dedeman Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Gazeteci-Yazar Nebil Özgentürk, DenizBank CEO’su Hakan Ateş gibi Türkiye’nin önemli iş insanlarının büyük ilgi gösterdiği gece, kültürlerarası lezzet ve eğlence yolculuğuyla misafirlerden tam not aldı. Sianji Well-Being Resort’ün özel yat limanı sayesinde tekneleriyle de geceye katılım gösteren misafirler, yıldızlar altında, gerçek Yunan eğlencesini sonuna kadar yaşadılar. Gündüz 10.00’dan gece 01.00’e kadar hizmet veren Elani Beach Restaurant’ta her cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak olan “Greek Nights” eğlenceleri, iş ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirmeye devam edecek.