HomeUncategorizedİSTANBUL GECE HAYATININ KALBİ PORTAXE’TE ATACAK

İSTANBUL GECE HAYATININ KALBİ PORTAXE’TE ATACAK

İSTANBUL GECE HAYATININ KALBİ PORTAXE’TE ATACAK

“Bu yaz sezonu İstanbul’da nasıl geçecek?” diye düşünmeyin!..

İşleri nedeniyle yaz sezonunu İstanbul’da geçirecek olan eğlence müdavimleri ve boğaz aşıkları sakın üzülmesin!.. Portaxe’ten boğaz tutkunlarına ve eğlence müdavimlerine muhteşem bir yaz sürprizi geliyor!.. 

OLDU BİTTİ geceleri…

Her yıl, yaz sezonunu yoğun bir event programıyla, düğünlerle ve özel davetlerle geçiren Portaxe, bu yaz çok farklı bir eğlence konseptine imza atmaya hazırlanıyor!..

Baltalimanı’nda, İstanbul Boğazı’nın hemen dibindeki mekan, yaz sezonu boyunca sürpriz OLDU BİTTİ partileriyle, eğlence müdavimlerine hizmet sunacak!..

Yaz sezonu boyunca piyasanın en ünlü dj’lerinin performanslarını sergileyecekleri OLDU BİTTİ partilerinde Türkçe pop, oldies but goldies ve elektronik müziğin en iyi seçkilerini, farklı konseptlerdeki event’lerde dinleyebileceksiniz. Yaz sezonu boyunca haftanın belli günlerinde organize edilecek olan ve duyurusu sadece sosyal medya üzerinden yapılacak olan OLDU BİTTİ geceleri, Dj. Berfu ve Dj. Gizem Çınar’ın muhteşem performanslarıyla ve sürpriz şarkıcıların sahneleriyle renklenecek!..

Eğer eğlence müdavimiyseniz ve yaz aylarında İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasında eğlenmek sizin için bir tutkuysa, tek yapmanız gereken Portaxe’in OLDU BİTTİ partilerini kaçırmamak ve bunun için de yapmanız gereken şey, Instagram’dan “oldubittiportaxe” hesabını takip etmek!..

Şimdiden hatırlatalım: yaz sezonu boyunca sürecek olan OLDU BİTTİ geceleriyle ilgili paylaşımlarınızı, #oldubitti hashtag’iyle paylaşmayı unutmayın!.. Ayrıca duvardaki çarklı saate de dikkat!.. Çünkü eğlence, o saatin çarkında gizli olacak!..

Eğlenmek, işte bu kadar basit!..

İLK PARTİ 1 HAZİRAN ÇARŞAMBA AKŞAMI… SAKIN KAÇIRMAYIN!.. ÇOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ!..

Portaxe’in OLDU BİTTİ gecelerinin ilki, 1 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşiyor.

1 Haziran Çarşamba akşamı saat 22:00’dan itibaren Dj. Berfu ve Dj. Gizem Çınar, setlerinin başında müzikleriyle, sizlere unutamayacağınız, çok özel saatler yaşatacak!.. Gecenin organizasyonunda görev alan Arda Avcı ve genç oyuncu Yeşim Taşdelen, çok özel konuklarını, OLDU BİTTİ partisinde ağırlayacak.

1 Haziran Çarşamba akşamı kimselere söz vermeyin ve sürprizlerle dolu OLDU BİTTİ gecesini kaçırmayın!.. Yoksa gerçekten çok üzülürsünüz!..

Otoparkı, güler yüzlü hizmet anlayışı, çorba servisi, denize sıfır eğlencesi, yani Boğaz’daki diğer başka hiçbir mekanda olmayan İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasının hemen yanınızda olması (birçok mekanın Boğaz manzarası ses nedeniyle perdelerle kapanıyorken Portaxe’te böyle bir sorun yok) kaliteli müziği, mekanın düzayak oluşu (aracınızdan indikten 20 adım sonra hiç basamak inmeden ve çıkmadan mekandasınız) Portaxe OLDU BİTTİ gecelerini çok özel kılan ince detaylardan sadece bazıları. İlki 1 HAZİRAN ÇARŞAMBA akşamı gerçekleşecek olan OLDU BİTTİ partisine gelin ve bu çok özel konsepte, kendi gözlerinizle şahit olun!..

Girişlerin ücretsiz olduğu Portaxe OLDU BİTTİ partilerinde, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eğlencenize eşlik ederken, siz de ulaşılabilir lüksün keyfini yaşayacaksınız!..

http://www.oldubitti.org

instagram: @oldubittiportaxe