HomeMagazinİrem Helvacıoğlu aşkını böyle İlan etti

İrem Helvacıoğlu aşkını böyle İlan etti

İrem Helvacıoğlu aşkını böyle İlan etti

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Yolaç Özcan ile aşk yaşadığına dair çıkan aşk dedikodularını doğruladı. Helvacıoğlu, 2022’ye saniyeler kala aşkını sosyal medyada ilan etti.
İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz yılın eylül ayında sevgilisi Eser Alp’ten ayrılmıştı. Güzel oyuncu, ayrılığın detaylarına ilişkin konuşmak istemezken, “Barışma ihtimaliniz var mı?” sorusuna, “O konulara girmeyelim” yanıtını vermişti.

Bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu, dedikoduları doğruladı. Helvacıoğlu, yeni yılı sevgilisiyle karşıladı.

“HER ANI TARİFSİZ YAŞATTIN”
Yolaç Özcan ile fotoğrafını paylaşan Helvacıoğlu, “Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın. Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Rol aldığı ‘Baş Belası’ dizisi Eylül 2021’de final yapan İrem Helvacıoğlu’nun adı geçtiğimiz aylarda oyuncu Fırat Çelik ile anılmıştı.

“NEDEN ONLAR ORADA?”
YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan Helvacıoğlu, “Flört ettiğim adam önce sempatikti. Sonra içinden başka biri çıktı. Sıkılıp bir anda kayboldum. Ama giderken ‘Bu beni son görüşün’ dedim” şeklinde konuşmuştu.

31 yaşındaki oyuncu, “Tam bir Sherlock Holmes’üm. Erkek arkadaşımın gittiği yerde paylaşım yapan diğer kişileri Instagram’dan bulurum. Sonra da ona ‘Neden onlar orada?’ diye sorarım” ifadelerini kullanmıştı.