HomeMagazinİREM DERİCİ CANLI YAYINDA MUSTAFA CECELİ’Yİ ŞAKALADI!

İREM DERİCİ CANLI YAYINDA MUSTAFA CECELİ’Yİ ŞAKALADI!

İREM DERİCİ CANLI YAYINDA MUSTAFA CECELİ’Yİ ŞAKALADI!

İrem Derici canlı yayında Mustafa Ceceli’yi şakaladı.

Mustafa Ceceli, “Zincirimi Kırdı Aşk” isimli yeni albümüyle Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Bol kahkahalı programda Ceceli, samimiyetle soruları cevapladı.

MUSTAFA CECELİ; “İREM BENİM KIYMETLİM”

Albümün çıkış şarkısı “Kıymetlim” İrem Derici ile düet olarak müzik severlere sunan Mustafa Ceceli; “İrem senin için ne diye sorsalar. Gerçekten kıymetlim cevabını veririm. Benim kardeşim o. Bu şarkıda tam olarak bizim istediğimiz düetti.” dedi.

İREM DERİCİ; “MUSTAFA CECELİ İLE DÜET RUH SAĞILINA ZARALI!”

Yasemin Şefik ve İrem Derici birlikte bir telefon kayıdı yaptılar. Mustafa Ceceli canlı yayında İrem Derici’nin sözlerini duyunca ilk önce çok şaşırdı!

İrem Derici ve Yasemin Şefik’in telefon konuşmasında İrem şunları söyledi; “Benim yıllardır tek hedefim Tarkan’la düet yapmak. Ama yapmıyor gitti. Bülent Ersoy’la düet yaptı benimle niye yapsın. Neyse Mustafa aylardır kapılarda yattı düet düet diye… kabul ettim. Hacı-Bacı diyorlar büyük başarı yakalar diyor…Sırf sussun diye düet yaptım.

Bende Tarkan’ın kapısında yatacağım. Ajda ile düet yapmış Ceceli, olmaz iki kadınla aynı anda olmaz. Lara Fabian’la ilk yaptığında sahte profil açıp sosyal medyadan küfür ediyordum…

BEN NİYE AYŞE’Yİ EVE ÇAĞIRAYIM!

İrem Derici albümde yer alan Sezen Aksu şarkısı “Ayşe” için de içerlemiş… “Şarkı çok güzel ayşeee ayşeee bizim eveee gel diyor…Hoş ben niye Ayşe’yi eve çağırayım…Gördün mü? Mustafa ile düet ruh ve beden sağlığına zararlıdır tüm genç kızlara duyurulur!” dedi…Mustafa Ceceli gülmekten konuşmaadı! MedyaFaresi