Homeİş DünyasıİREM DERİCİ: BACAKLARIM 12’ŞER CM İNCELDİ

İREM DERİCİ: BACAKLARIM 12’ŞER CM İNCELDİ

İREM DERİCİ: BACAKLARIM 12’ŞER CM İNCELDİ

Fransa’da doğup büyüyen, Torino’da buzla zayıflama araştırmaları yapan, 15 günlüğüne eğitim vermek için geldiği İstanbul’a aşık olup kalan ve yedinci şubesini açmaya hazırlanan Özlem Posbaşoğlu, vatanında kalıp hizmet vermeye devam ediyor. Günden güne büyüyen güvenle, yeni şubelere yenisini ekleyen Imperial, İzmir şubesini de yoğun istek ve talep üzerine büyütüyor.

Diyet ve spor ile bir türlü gitmeyen, inatçı yağlarını yok eden Özlem Posbaşoğlu, buzla zayıflama yöntemi ile ünlülerin, ünsüzlerin derdini derman oluyor. İrem Derici, Deniz Seki, Gülben Ergen, Onur Büyüktopçu, Buket Aydın, Selen Görgüzel gibi birçok ünlünün derdine derman olan, kalıcı kilolarından kurtaran Özlem Posbaşoğlu, İzmir’de yeni yerinde yenilenen makinaları ile İzmirlilere hizmet vermeye devam ediyor. Yeni yerinde yeni mekanında açılışı da son günlerde verdiği kiloları ile dikkat çeken İrem Derici ile açacak olan Özlem Posbaşoğlu, “Ben ülkemi, insanımı çok seviyorum. Aldığım eğitimi ülkemde kendi insanımıza hizmet vermek için kullanıyorum. Ve günden güne de sizlerle birlikte büyüyoruz” dedi.

‘Psikolojim değişti’

Uzun yıllardır kilo sorunu olduğunu her fırsatta dile getiren ancak Imperial ile tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini belirten İrem Derici, “Özlem ile tanıştıktan sonra bir bacağımdan 12, diğer bacağımdan 12 cm gitti. 34 yıllık bedende kurtulamadığım inatçı yağlar gitti. İşim olsa bile iptal edip soluğu Imperial’de alıyorum. Psikolojim değişti” dedi