HomeUncategorizedİLKER KALELİ’YE ŞOK

İLKER KALELİ’YE ŞOK

İLKER KALELİ’YE ŞOK

'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan İlker Kaleli ve babası Recep Kaleli'ye bir dava daha açıldığı iddia edildi.

Babası ile ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan oyuncu İlker Kaleli’ye bir başka şirket daha aynı suçtan dava açtı.

‘Poyraz Karayel’in başrol oyuncusu İlker Kaleli ve babası Recep Kaleli’ye ait Kaleli Trafik İşaretleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İzmir’deki bir şirketten malzeme almış ve çeklerin zamanı geldiğinde ödeme yapmamıştı. Kaleli ailesi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçu kapsamında dava açılmış ve İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılama başlamıştı. Tüm bu yaşananlar sırasında İstanbul Ulukar Elektronik adlı şirket de İlker Kaleli ve babası tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre; İlker Kaleli ile babasının ortağı olduğu şirket, Ulukar Elektronik’ten malzeme aldı. Daha sonra ünlü oyuncu ve babası, şirketteki hisselerini devredip yeni bir şirket kurdu. Yine iddiaya göre; Recep Kaleli, şirkete verdiği çeklerin ödeme zamanı geldiğinde herhangi bir ödeme yapmadı. Çeklerin karşılığını bulamayan Ulukar Elektronik yetkilileri, bunun üzerine ünlü oyuncu İlker Kaleli ve babası Recep Kaleli’den şikâyetçi oldu. (Sözcü)