HomeMagazinHÜSEYİN POLAT, TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

HÜSEYİN POLAT, TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

HÜSEYİN POLAT, TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

Ünlü isimlerin saç stilisti Hüseyin Polat, İzlanda’da dünyaca ünlü kuaförlerin buluştuğu Davines World Wide Hair Tour’a katıldı.

Organizasyonda Türkiye adına bulunan Polat, yaklaşık beş bin kişiye saç şovu yaptı. Polat, kadınlar içinde önemli tüyolar verdi: “Kuru, enerjisini yitirmiş ve yıpranmış saçlara sahipseniz banyo rutininizden sonra uygulayacağınız ekstra bakım yağlarıyla saçlarınızı şımartın. Saç bakımının en kestirme yolu olan durulanmayan yağlar saç tellerine parlaklık ve yumuşaklık katıyor. Ayrıca bu ürünlerin bir diğer özelliği de deniz veya havuzun keyfini çıkarmadan önce yağı saçlarınıza yedirdiğinizde saçı yıpratan suyun tellere nüfuz etmesinin önüne geçmesi. Ekstra özellikleriyle saç yapısını içten destekleyen formüllerden saçı güneş ışınlarına karşı korur.”

Ünlü saç stilisti, yaptığı kesim ve modellerle Türkiye’yi temsil eden tek kuaför olarak büyük beğeni topladı. Polat’ın bu başarısını ünlü dostları da sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ile tebrik etti.