HomeMagazinHİRA’DAN DEMET AKALIN’A: ARKADAŞLARIM ÖLMEYECEK DEĞİL Mİ?

HİRA’DAN DEMET AKALIN’A: ARKADAŞLARIM ÖLMEYECEK DEĞİL Mİ?

HİRA’DAN DEMET AKALIN’A: ARKADAŞLARIM ÖLMEYECEK DEĞİL Mİ?

Şarkıcı Demet Akalın, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya güveninin tam olduğunu vurgularken, corona virüs hakkında kızıyla yaptığı bir konuşmayı da takipçileriyle paylaştı.

Demet Akalın’ın, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de ölümlere neden olan corona virüs salgını hakkında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Ünlü şarkıcı, Türkiye’de hayatını kaybeden vatandaşlarla ilgili doğru rakamların açıklanmadığına dair iddiaların ardından Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya olan desteğini gösterdi.

Sağlık Bakanı, gece yarısı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, verilerde tutarsızlık olduğu yönündeki iddiaları yalanlamıştı: Sosyal medyada yer alan, açıkladığımız verilerde tutarsızlık olduğu yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Açıklanan sayısal veriler, kanıta dayalıdır. Doğrudan COVİD-19 tanısını esas almıştır. Veriler, anlık gerçek verilerdir. Gerçekleri çarpıtmanın kimseye faydası yoktur.

Demet Akalın, Bakan Fahrettin Koca’nın tweeti sonrası çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

“Bizim size inancımız tam! Şu ilacı da bulduk dediğimiz gün yaklaşsın. Gerçekten korku ve stres bitirdi bizi.”Kızı Hira Kurt’un yaşadığı endişeye de vurgu yapan ünlü şarkıcı, “Küçük kızım her gece ‘arkadaşlarım ölmeyecek değil mi?’ diye ağlıyor. Allah yardımcınız olsun hepimizin” ifadelerini kullandı.