HİJYENİK EĞLENCE
Takvim Gazetesi Köşe Yazarı Ufuk Özcan, İstanbul eğlence hayatı ile ilgili şöyle bir yazı kaleme aldı…
Koronavirüs salgınından dolayı eğlence hayatı büyük bir yara almıştı. Tedbirlerin gevşemesi ile birlikte birazda olsa hayat normale dönmeye başladı. Son dönemler de hem eğlencesi hemde kalitesi ile adından sıkça söz ettiren Nişantaşı St. Regis’ın terasındaki Spago’ya geçtiğimiz gün uğradım. Açık havası, masalar arasındaki düzen, yemek servisi ve eğlencesi ile pandemi sonrası en hazırlıklı ve içimin rahat edeceği bir mekan olarak gördüm. Başında deneyimle işletmeci Deniz Zengin bulunuyor. Çatal, bıçak, peçete, tuz, karabiber, hepsi tek kullanımlık ve kağıt zarf içinde veriliyor. Spago’nun mutfağı Bahadır Abul’a emanetmiş. Füme Somon Pizza, buharda Hong Kong Levreği ve Sushi’sini tatmadan ayrılmayın derim. Spago’da belirli günler canlı müzik furyası da varmış. Bizim gittiğimiz gün Begüm Obiz çıkıyordu. Ben çok beğendim. VE bu köşeden eleştirdiğim çok mekan olmuştur ama Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek gerekir. Pandemi’ye rağmen eğlenilecek en güvenli mekan diyebilirim.




