HomeMagazin‘HER ŞEY EVLENENE KADARDI…’

‘HER ŞEY EVLENENE KADARDI…’

‘HER ŞEY EVLENENE KADARDI…’

Şarkıcı Merve Özbey ile aranjör Erdem Kınay, Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde iş adamı Kenan Koçak ile evlenen Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Merve Özbey, magazin muhabirlerinin “14 Şubat sizin için nasıl geçti?” sorusuna yanıt verdi.

Habertürk’te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, “14 Şubat keyifliydi. Bu bizim evli olarak ilk Sevgililer Günü’müz. Evde çiçek bekliyorum, Kenan Bey’den bir hareket yok. ‘Çiçek yok mu?’ diye sorduğumda, ‘Yok’ dedi. ‘Önceden neden vardı?’ dedim, güldü. ‘Her şey evlenene kadardı’ dedi. Tabii ki şaka yapıyormuş. Sağ olsun kulisi çiçeklerle donatmış” ifadelerini kullandı.

“4,5 AY BU DÜĞÜNE HAZIRLANDIK”
“Düğününüz nasıl geçti? sorusuna Özbey, şu yanıtı verdi:”Hayalimin ötesinde bir düğündü. İnsanlar mutlu olsun diye çok çaba sarf ettik. Yaklaşık 4,5 ay bu düğüne hazırlandık. Çok şükür karşılığını aldık.”

“SABIR DİLİYORUM”
“Demet Akalın, ‘Herkes 30 kıyafet değiştiriyor’ dedi. Ben de iki gelinlikle düğünü tamamladım. Allah evlenecek kızların yardımcısı olsun. O gelinlikle masaların arasında yürümek o kadar zordu ki. Şimdiden sabır diliyorum.”

“EŞİMLE ÇALIŞMAYA PROGRAMLIYIZ”
Muhabirlerin “Evlilikten hemen sonra işinizin başındasınız” sözleri üzerine Merve Özbey, “Eşimle çalışmaya programlıyız. O işine, ben sahnelere. Allah’a şükür elimiz, ayağımız tutuyorken çalışalım. Tatili her zaman yaparız” şeklinde konuştu.

BEBEK AÇIKLAMASI: ÇOK İSTİYORUZ
Bebek soruları yöneltilen ünlü çift, “Allah nasip ederse çok istiyoruz. Doğru zamanı bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin” açıklamasını yaptı.