HomeMagazinHANDE SORAL’DAN ŞAŞIRTAN İTİRAF!

HANDE SORAL’DAN ŞAŞIRTAN İTİRAF!

HANDE SORAL’DAN ŞAŞIRTAN İTİRAF!

ATV’de ekrana getirilen başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Hande Soral, performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın Ümit’i Hande Soral, Şamdan Plus’a özel açıklamalarda bulundu. Soral, ‘Ruh halimi yükseltmek için ağlarım!’ itirafı ile şaşırttı.

Küçük Kadınlar dizisindeki performansı ile beğeni toplayan ve kariyer basamaklarını hızla çıkan Hande Soral, ATV’nin fenomen yapımlarından olan Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisine Ümit karakteri ile dahil oldu. Dizinin gidişatını değiştiren kilit karakterlerden biri olan Hande Soral, Şamdan Plus’a samimi açıklamalarda bulundu.

Diziye katılmasıyla ilgili neler hissettiğini anlatan Hande Soral, ‘Bir işe sonradan girmenin iyi yanı, neyin içinde olduğunuzu biliyor olmanız. Güzel bir işin parçası olmak çok keyifli. Bu dönemde çalışıyor olmak da çok iyi geldi açıkçası. Adana İstanbul arası bir hayat, çok keyifli bir zaman yolculuğu’ ifadelerini kullandı.

Dergi için özel açıklamalarda bulunan Soral, şu ifadeleri kullandı: ‘Plan yaparak yaşayan biri değilim. Hayatın getirdiklerine saygı duyup evrilmeyi tercih ediyorum. Önceliğim anda olmak ve anda huzurlu olmak.’

‘RUH HALİMİ YÜKSELTMEK İÇİN AĞLARIM’

Modunu yükseltmek için farklı bir yöntem kullanan Hande Soral, ‘Ağlarım, ağlamayı da çok severim. Sıkıntımı içime atmamaya çalışırım, üzüntümü yaşarım. Sonrasında da kabul eder kaldığım yerden gülmeye devam ederim. Yalnız kalmamaya çalışırım, beni iyileştiren şey evim, hayvanlarım, ailem…’ dedi.

Pandemi sürecinde en çok hayalini kurduğu şeyin seyahat olduğunu söyleyen Soral, “En çok özlediğim dilediğimce gezmek, tatil yapmak, yurtdışına çıkabilmek… Bir süredir hayalim gitmediğim görmediğim yerleri eskisi gibi gezebilmek” dedi.