HomeMagazinHADİSE’NİN HARBİYE ŞOVU

HADİSE’NİN HARBİYE ŞOVU

HADİSE’NİN HARBİYE ŞOVU

Şarkıcı Hadise, önceki akşam Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleri ile buluştu. Ünlü şarkıcı, kıyafetleri ve dans showları ile adeta yürekleri hoplattı.

Harbiye konserinin hazırlıklarına aylar öncesinden başlayan Hadise; Londra, Belçika ve Paris’ten gelen 14 dansçısı ile sahne üzerinde, akıllarda iz kalacak büyük bir şov sundu. Hadise, Harbiye’ye özel repertuvarıyla, dans ve müzik ziyafeti sunarken, sahne arka ve yan led ekranlarda özel hazırlattığı görsel videoları da paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde radyolarda ve dijital müzik platformlarında yayınlanan, hayranlarının desteğiyle yarattığı, sözü ve bestesi Gülşen’e düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait ‘Geliyorum Yanına’ şarkısının, Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekilen video klibinin ilk gösterimi Harbiye’de oldu.

Konser başlamadan yan led ekranlarda gösterilen yeni Hadise şarkısının video klibi seyirciden övgü aldı.

Klip sonrası sahneyi kapatan siyah perdenin açılması ile birlikte Hadise ve dansçıları, 5000’e yakın hayranını ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ şarkısı ile eğlenmeye davet etti. Bayram nedeniyle tatile gidenlere rağmen Harbiye’de gerçekleşen Hadise konserinde merdivenlerde bile yer kalmadı.

‘Beni eleştirenlere cevabım’ dedikten sonra ‘Biz Burdayız’ın ardından ‘Mesaj’ı söyleyen Hadise, 2,5 saate yakın sahnede kalarak 20 şarkı seslendirdi. Hadise, sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Seslendirdiği her şarkıyı binlerce kişiyle birlikte söyledi.

Beyaz kumaş pantolon ve ceketle konserine başlayan Hadise, şarkı arasında sarı neon mayo ve çizmesini giyerek devam etti. Yurtdışından özel tasarımcılardan seçtiği 5 ayrı kıyafetle seyircisinin karşısında göz kamaştıran Hadise’nin tercihi Fenty’i için Rihanna’nın yaptığı yeni koleksiyon, Dior, Valdrin Sahiti oldu.

Hadise hayranlarına sürpriz yaparak bazı sahnelerinde makyajsız halini kullandığı, kendi sesiyle metnini seslendirdiği videosuyla hayranları ile duygularını patlaştı.’ Ben bir kadınım. Özgür bir kadın. Hayattan endişe eden ama seven. Çevresi Kalabalık ama yalnız. Bazen tatlı bazen seksi. Benim nasıl göründüğümden kime ne. Kendini sev. Yaşa. Nasıl istersen onu yaşa. Gülmeyi asla unutma nolur”

Hadise’nin konser esnasında annesi Gülnihal Açıkgöz ile yaptığı konuşma seyircilerden tam not aldı. Hadise en ön sırada oturan annesine önce “Sultanım hoş geldin.“ dedi. Sonrasında ise “Anne mayo kıyafetim çok açık değil mi? Tepki alırmıyım?” diye sordu. Annesi Gülnihal Açıkgöz’de “Muhteşemsin” yanıtını alan Hadise, eleştirileri “ti” ye alarak “Benim annem birşey demiyorsa kime ne!” diyerek konserine seksi dans showları ile devam etti.