HomeMagazinHADİSE’DEN ‘AŞK’ AÇIKLAMASI

HADİSE’DEN ‘AŞK’ AÇIKLAMASI

HADİSE’DEN ‘AŞK’ AÇIKLAMASI

Adı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasındaki jüri üyesi arkadaşı Beyazıt Öztürk’le aşk dedikodularına karışan şarkıcı Hadise, önceki akşam İstinyePark’taki Zuma Restaurant çıkışı görüntülendi.

“YILLARDIR MURAT BOZ’LA YAZIYORSUNUZ”
Hadise, Beyazıt Öztürk’le aşk yaşadığı iddiası hakkında, “Hayır öyle bir şey yok. Yıllardır beni Murat’la (Boz) yazıyorsunuz. Beyaz gelince Murat’ı bir kenara attınız” dedi.

“CEM YILMAZ’IN YORUMU GÜCÜME GİTSE GÜLMEZDİM”
45. Pantene Altın Kelebek’te giydiği elbise ve şapkayla dikkati çeken şarkıcı, “Kıyafetinize sert yorumlar aldınız. Cem Yılmaz da o gecede sizin hakkınızda sözler söyledi. Cem Bey’e kızgın mısınız?” sorusuna, “Cem’in yorumları gücüme gitse asla gülmez ve alkışlamazdım, çok eğlendim. Hayatta biraz rahat olmak lazım. Her şeyi çok ciddiye almamak lazım” dedi.

Ünlü şarkıcı, “Biz hazırlıklıydık. Kıyafeti herkes anlamak zorunda değil. Her kıyafeti herkes beğenmek zorunda değil. Saygımız sonsuz” sözleriyle, kıyafetini eleştirenlere cevap verdi.

“BEYAZ SADECE ARKADAŞIM”
Muhabirlerin “Peki Beyazıt Öztürk’ü ciddiye alıyor musunuz? Canlı yayında size aşkını ilan etti. Flört durumu var mı?” sorularına kahkaha atan Hadise, “Hayır, öyle bir şey yok. Olsa zaten anlarsınız. Beyaz’a saygım sonsuz, onu çok seviyorum. Yıllardır hepimizin hayatında olan bir figür. Aynı projede yer aldığım bir arkadaşım sadece. Aramızda aşk yok” ifadelerini kullandı.

“BU SORUYA CEVAP VEREBİLMEM İÇİN HADİSE’YLE SEVGİLİ OLMAM LAZIM”
Muhabirlerin “Sizce Beyaz Bey ideal bir eş midir?” sorusuna güzel şarkıcı, “Onu bilemem. İnsanın dostluğu başkadır, eş olma durumu başkadır. Buna cevap verebilmem için Beyaz’la sevgili olmam lazım. Öyle bir şey olmadığı için cevap veremiyorum. Vallahi sorularınızla siz var ya siz (gülüyor)” dedi.

“ANLAŞABİLDİĞİM KİŞİ DOĞRU KİŞİDİR”
“O zaman sizin için ideal eş nasıl biri olmalı?” şeklindeki soruyu Hadise, “Bence bunun cevabı herkes için farklı. Anlaşabildiğim an o kişi doğru kişidir. Benim için sevgi, saygı, sadakat ve güven önemli” şeklinde cevapladı.

“BENİ VE MANŞETTE OLMAYI HAK ETMEYEN YANIMDA YER ALAMAZ”
Hadise, “Yıllardır sizi biriyle görmüyoruz. Bunu nedeni doğru kişiyi bulamamanız mı?” şeklindeki yoruma, “Sayemde herkes ünlensin istemiyorum. Emin olmadan olmaz. Yanımda hangi erkek olursa adam manşetlerde yer alıyor. Bunu hak edecek biri olmalı. Hem beni hem manşeti hak etmeyen biri beni hak edemez (gülüyor)” karşılığını verdi.

“O İŞLER KOLAY KOLAY OLMAZ”
33 yaşındaki şarkıcı, “Ben ne istediğini bilen bir kadınım. O işler öyle kolay olmaz” dedi.

“ANNEM TÜRKİYE’DE DEĞİL”
“2019’da küs olduğunuz aile bireyleriyle kavuşmalar olur mu? Anneniz Gülnihal Hanım Türkiye’de mi? soruları üzerine Hadise “2018 benim için zor bir süreçti, ama 2019’da her şey çok daha güzel olacak. Annemin durumu iyi, şu an Türkiye’de değil. Ailemizle görüşüyoruz. Her ailede bir şeyler yaşanıyor, biliyorsunuz. Yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“CANLI YAYINA BAĞLANIP TÜM TÜRKİYE ÖNÜNDE ÖZÜR DİLESİN”
Güzel şarkıcı, “Küs olduğunuz Nur Yerlitaş’la barışır mısınız?” sorusuna ise, “Bu soruyu beklemiyordum. Tekrar gündeme getirmek yersiz. Kendisini tanımıyorum, bir iki defa karşılaştım sadece. Özelimi kimse canlı yayında kalkıp anlatamaz. Nasıl canlı yayına bağlanıp benim özelimi tüm Türkiye’ye anlattıysa, tekrar canlı yayına bağlanıp tüm Türkiye önünde özür dilerse kabul ederim” cevabını verdi. Milliyet