HomeMagazinHADİSE VE KAAN YILDIRIM’I HAVALARA UÇURAN HABER!

HADİSE VE KAAN YILDIRIM’I HAVALARA UÇURAN HABER!

HADİSE VE KAAN YILDIRIM’I HAVALARA UÇURAN HABER!

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz, 1 ay önce belinden riskli bir ameliyat olmuştu. Belçika’dan güzel haber geldi, Açıkgöz’ün sağlığına kavuşması Hadise ve sevgilisi Kaan Yıldırım’ı havalara uçurdu.

Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım ile mutlu bir beraberliği olan ünlü şarkıcı Hadise, geçen ay annesi Gülnihal Açıkgöz’ün rahatsızlandığını öğrenince ilk uçakla Belçika’ya uçmuştu. Bel rahatsızlığı geçiren Açıkgöz, hemen hastaneye kaldırılarak riskli bir ameliyata alınmıştı.

Büyük şok yaşayan Hadise’nin yanına dizi çekimleri nedeniyle gidemeyen Kaan Yıldırım, müstakbel kayınvalidesinin sağlık durumunu telefonla anbean takip etmişti. Ameliyat sonrası bir süre annesinin yanında kalan güzel şarkıcı, annesini taburcu edip evine yerleştirdikten sonra İstanbul’a döndü.

GÜZEL HABER GELDİ

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; yaklaşık 1 aydır nekahet döneminde olan Gülnihal Açıkgöz’den önceki gün müjdeli haber geldi.

Açıkgöz’ün tedavisinin son derece olumlu sonuçlar verdiğini ve yeniden eskisi gibi hareket ettiğini öğrenen Hadise ve Kaan Yıldırım, derin bir nefes aldı.