HomeMagazinGÖKHAN GENCEBAY’IN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

GÖKHAN GENCEBAY’IN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

GÖKHAN GENCEBAY’IN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Geçtiğimiz günlerde anjiyo yapılarak sıkıntılı günler geçiren Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, önceki akşam bir taksici tarafından bıçaklandı.

Yıldız Posta Caddesinde kız arkadaşının kullandığı araç ile seyir halinde olan Gencebay, taksi şoförünün ‘Arabanı düzgün kullan, o…pu’ sözleri karşısında şok oldu.

Defalarca hakarete sessiz kalamayan Gökhan Gencebay, arabasından inerek taksicinin yanına doğru ilerledi. Taksi şoförü cebinden çıkardığı bıçağı bir anda Gencebay’a sallayarak sol kaburga altından yaraladı. Olay sonrası hemen oradan kaçmaya çalışan zanlı, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun, yediği bıçak darbesine 3 dikiş atıldı.

Hayati tehlikesi olmayan ve geceyi hastanede geçirecek olan Gökhan Gencebay’ın avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen, “Taksi şoförü trafikte önce korna, sonra ağır sözlü taciz ediyor. Zanlı yakalandı, yarın adliye ye sevk edecek. Gökhan beyin sağlık durumu gayet iyi” dedi.

Öte yandan UçanKuş TV’nin ulaştığı bilgilere göre; Gökhan Gencebay’ın hayati tehlikesi olmamasına rağmen, doktoru o geceyi hastanede yatmasını istedi. Bıçağın mikrop taşıma ihtimaline karşı komplikasyon olmaması için kontrol altında tuttu.