HomeMagazinGERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Fox TV’de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender karakteri ile izleyici karşısına çıkan Şevval Sam’ın yılbaşından önce bir karavan satın aldı. Meksika Ölüler Günü Festivali’ne ait figürleri çizerek karavanını süsleyen Şevval Sam’la ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Şevval Sam, yılbaşı öncesi bir karavan aldı ve adını prenses koy. Şevval Sam’ın verdiği röportajlarda karavanın plakasının görünmemesi için çaba sarf ediyordu. Ünlü oyuncu geçen günlerde de karavanına Meksika Ölüler Günü Festivali’ne ait figürleri çizerken görüntülenmişti. Sam’ın karavanıyla ilgili sarsıcı bir gerçek olduğu ortaya çıktı.

Şevval Sam, 2005 yılında minibüsüyle Aksihar Zeytinliova yol kavşağında yeşil ışıkta geçerken ters yönden motosikletiyle gelen Adem Genbaşı’na çarpmış, tek gözü görmeyen Genbaşı kaldırıldığı Akhisar Devlet Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti.

Kaza sonrası motosiklet sürücüsü 8’de 8 kusurlu bulununca Şevval Sam, serbest bırakıldı. Eski araç kullanmayı tercih eden Şevval Sam’ın kaza yaptığı ve bir ara arkasında “Rahmetli de sollardı” yazdığı o minibüsü karavana dönüştürmesi dikkat çekti.