HomeMagazinGamze Topuz eski eşi Ümit Kantarcılar ile pişti oldu!

Gamze Topuz eski eşi Ümit Kantarcılar ile pişti oldu!

Gamze Topuz eski eşi Ümit Kantarcılar ile pişti oldu!

Dört yıldır Tümer Metin ile aşk yaşayan Gamze Topuz, 2014 yılında evlendiği meslektaşı Ümit İbrahim Kantarcılar’dan 2016’da boşanmıştı. Bir derginin düzenlediği etkinliğe katılan ünlü isimlerden Gamze Topuz, geceye sevgilisi Tümer Metin ile katıldı. Eski eşi Ümit Kantarcılar da oradaydı…

Bir derginin düzenlediği etkinliğe uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Tümer Metin’le katılan ünlü oyuncu Gamze Topuz’un, eski eşi Ümit Kantarcılar ile aynı mekanda pişti oldu.

İşi dolayısıyla eski futbolcu Metin’den sonra geceyi sonlandıran Topuz’a; eski eşi ve sevgilisiyle aynı mekanda olduğu hatırlatılınca, “Tümer bey milli maç yayınına gitti, gerçekten Ümit’i görmedim” diye konuştu.

38 yaşındaki güzel oyuncu Gamze Topuz, “Kantarcılar’ görseydiniz konuşur muydunuz” sorusuna ise, “Kızımın babası, tabii ki” şeklinde yanıt verdi.

Öte yandan aynı evde kalan ve sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Topuz ve Tümer çifti, geçtiğimiz aylarda ilginç bir pozlarını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Oyuncu, Metin’in ayağını sevdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşarak, “Ayak sevme saati” yazarak, hikaye bölümünden yayınlamıştı. Çiftin takipçilerinin bir kısmı ayak sevme pozunu çok beğenirken bazıları da bu anın romantik olmadığını belirtmişti.