HomeMedyaFLORMAR’IN YENİ KOLEKSİYONU “GAMESCAPE” İLE YARATICILIĞIN SINIRLARINI ZORLA!

FLORMAR’IN YENİ KOLEKSİYONU “GAMESCAPE” İLE YARATICILIĞIN SINIRLARINI ZORLA!

FLORMAR’IN YENİ KOLEKSİYONU “GAMESCAPE” İLE YARATICILIĞIN SINIRLARINI ZORLA!

Flormar’ın ilhamını oyunların yaratıcılığından ve renklerin enerjisinden alan yeni koleksiyonu “Gamescape” ile artık makyajında sınır tanımayacak, ister renkli, ister doğal güzellikte, kimi zaman da eğlenceli, yepyeni tarzlar yakalayacaksın!
Daha ilk görüşte hayran olacağın renkli ambalajları ile adeta festival ruhunu hissedeceğin yeni Flormar Gamescape koleksiyonunda, uzun süre kalıcı, suya dayanıklı, çarpıcı renklere sahip, sadece makyajını değil, ojeleriyle de beraber tüm güzelliğini tamamlayan tam 12 farklı ürün seni bekliyor. Her biri performansıyla duyulara hitap eden bitişleri yaşatan Gamescape koleksiyon ürünleri ile hayal ettiğin trendy ve renkli tarzları kusursuz bir şekilde yaratmak çok kolay!

İster dudağında, ister yanağında: “Lip & Cheek Tint” Yanımda tek bir ürün olsun ama bana da faydası çok olsun diyorsan işte karşında hem dudaklarını, hem de yanaklarını doğal bir şekilde renklendiren Lip & Cheek Tint… Doğal kırmızı rengi ile her cilt tonuna kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Lip Cheek Tint, likit fomu ile hem yanaklarına, hem de dudaklarına sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandıracak. Ayıca bulaşmaya karşı etkili, kalıcı dokusuyla istediğin yoğunluğu elde elde edebilir, güneş öpücüğünü yanaklarında ve dudaklarında hissedebilirsin.


“Micro Filler Brow Pen” kaş kalemi ile seyrek kaşlara elveda! Micro Filler Brow Pen, tek bir hareketle kaşlarındaki boşlukları ince ince ve oldukça doğal bir şekilde doldurman için özel olarak tasarlandı. Kaşları taramaya ve boşlukları eşit şekilde doldurmaya yardımcı olan özel ucu sayesinde mükemmel bir mikroblading etkisi yaratan bu kalemi belirgin görünümler yaratmak için de birkaç kat uygulayabilirsin. Suya dayanaklı ve gün boyunca etkisi devam eden Micro Filler Brow Pen kaş kaleminin 3 farklı renk seçeneğinden en uygunu ile yaşayacağın bu deneyim paha biçilemez.


Hacimli ve Belirgin Kirpikler için “Volumescape Mascara” Özel fırçası ve bulaşmayan, nem ve terlemenin etkilerine karşı dayanıklı formülü ile kirpiklerin ayrılmasını, belirginleşmesini ve uzun görünmesini sağlayan Volumescape Mascara etkileyici hacimde, dikkat çeken kirpikler için birebir!