HomeMedyaEZGİ MOLA’DAN YEPYENİ BİR MARKA VE RENGARENK BİR KOLEKSİYON: EZOMOLA

EZGİ MOLA’DAN YEPYENİ BİR MARKA VE RENGARENK BİR KOLEKSİYON: EZOMOLA

EZGİ MOLA’DAN YEPYENİ BİR MARKA VE RENGARENK BİR KOLEKSİYON: EZOMOLA

Ezgi Mola’nın uzun zamandır üzerinde çalıştığı giyim koleksiyonu, Ezomola markasıyla Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de moda severlerle buluşuyor.
Moda dünyasının nabzını tutan Boyner, yazın ruhunu ve romantizmini yansıtan zamansız parçalar sunan Ezomola koleksiyonunu moda severlerle buluşturuyor. Sezonun en trend parçalarını bir araya getiren koleksiyonda keten ve hafif kumaşlarla kırmızı, hardal, turuncu, mavi, siyah ve beyaz gibi yaz renklerinin muhteşem uyumu dikkat çekiyor.
Ezgi Mola’nın stilinden izler taşıyan Ezomola koleksiyonunda tiril tiril mini ve maxi boy elbiselerden karpuz kollu bluzlara, alt ve üst takımlardan birbirinden rahat şort ve pantolonlara birçok seçenek yer alıyor.
İlkbahar-yaz gardırobunun olmazsa olmaz parçalarından oluşan ve her biri birbiriyle kolaylıkla kombinlenebilen koleksiyon hem rahatlık hem de stil sahibi bir görünüm sunuyor.
Sadece Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de satışa sunulacak yepyeni Ezomola koleksiyonu güneşe ve renklere aşık yaz tutkunlarını bekliyor.