HomeTv dünyasiESRA DERMANCIOĞLU ALDATILDIĞINI NASIL ÖĞRENDİ?

ESRA DERMANCIOĞLU ALDATILDIĞINI NASIL ÖĞRENDİ?

ESRA DERMANCIOĞLU ALDATILDIĞINI NASIL ÖĞRENDİ?

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu bilinmeyenlerini anlattı. Oyunculuk kariyerinden, ilk eşine birçok konuda açıklama yapan Dermancıoğlu, ‘eski eşim tarafından aldatıldım ama bunu sorun etmedim’ dedi.
ALDATMA KONUSU DRAM HALİNE GETİRİLDİ
Bir kadın ve bir adam sonsuza kadar beraber kalmak istemeye bilir. Adam başkasını ister, kadın başkasını ister… Aldatma konusunun Türkiye’de bu kadar büyütülüp dram haline getirilmesi çok sinirimi bozuyor. Çok sıkışmış bir şey… İletişim yok bu konuda.
Bir erkek rahatlıkla bir kadına gidip, ‘benim de canım başka kadınları çekiyor, biz bunu nasıl hallederiz’ dese Türkiye’de kaç kadın ‘gerçekten mi, ne bileyim ben şimdi’ şeklinde konuşabilir? Konuşamadığı zaman işte aldatma, arkadan iş çevirme oluyor.
EŞİM BANA BUNU SÖYLEDİ
Dermancıoğlu, eşinin kendisini aldattığını şu sözlerle anlattı: “Biz bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. Birden, ‘Bir şey mi oldu, sen beni aldatıyor musun?’ diye sordum ‘evet’ dedi. Sonra oturup konuştuk ve boşandık. Şimdi çok tatlıyız, kızımın babası çok da şeker bir adam… Sıkılmış! Sıkıldık zaten birbirimizden o daha dürüstçe davrandı. Konuşmak tatlı bir şey, iletişim çok önemli. İstediğime aşık olur, istediğim gibi dans ederim çok da güzelim.