HomeMagazinENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FİLMİNİN MÜZİĞİ EMRE KAYA’DAN!

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FİLMİNİN MÜZİĞİ EMRE KAYA’DAN!

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FİLMİNİN MÜZİĞİ EMRE KAYA’DAN!

“Enes Batur Gerçek Kahraman” isimli film için “Nefes” isimli bir şarkı yapan beste fabrikatörü Emre Kaya, filmin galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Filmle ilgili görüşlerini dile getiren Emre Kaya, Enes Batur’un çok başarılı olduğunu ve filmin de önemli sayıda sinemasever tarafından izleneceğini vurguladı.

Film için yaptığı ve hit olacağını iddia ettiği “Nefes” isimli şarkıyı geçtiğimiz günlerde çok farklı bir senaryoyla kliplendiren Emre Kaya, çalışmasıyla ilgili şöyle konuştu: “Bu klipte toplum nazarında hassas noktalara değindik. Kadına şiddet, çocuk tacizi, doğanın katledilmesi ve hayvanlara şiddeti konu alan klibimiz sadece dijital platformlardan müzikseverlerle buluşacak. Klipte bu hassas konulara değinmemin sebebi, artık bu kötü olayların sonlanması için bir şeyler yapmak istememdir.”

Şiddete Şiddetle Karşılık Vermeli Miydi?

Gazetecilerin “Klipte şiddete şiddetle karşılık vermeniz şart mıydı?” sorusunu da içtenlikle yanıtlayan Emre Kaya, klipte kötü insanları cezalandıran bir karekteri canlandırdığını ve aslında cezalandırmayı da istediğini sözlerine ekledi. Emre Kaya’nın klibinin son sahnesinde sanatçı beyzbol sopası ve muşta ile söz konusu kötülükleri yapanları cezalandırmaya gidiyor.