HomeUncategorizedEMRE KARAYEL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

EMRE KARAYEL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

EMRE KARAYEL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Sevilen oyuncu Emre Karayel, uzun bir süre uzak kaldığı ekranlara geri dönme kararı aldı.

Yıllarca Demet Evgar'la başrolünü paylaştığı "1 Kadın 1 Erkek" dizisiyle fenomen olmuştu Emre Karayel… Canlandırdığı ‘Ozan’ karakteriyle birçok erkeğin hislerine tercüman olmuş, gördüğü büyük ilgi de onun kariyerindeki çizgiyi yukarı taşımıştı. Dizisi son olarak FOX'a transfer olmuş ve "1 Kadın 1 Erkek 2 Çocuk" konseptiyle devam etmiş ancak daha sonra ekran ömrünü tamamlamıştı.

1 yıldır ekrandan uzak kalan sempatik oyuncu, sonunda bir diziye "Evet" dedi ve setlere döndü. Pazar günü ilk çekim gününden fotoğraf paylaşan ancak rol aldığı projeyi gizleyen oyuncu "Arkadaşlar İyidir" dizisine başladı. Deniz Koloş'un yönettiği, en başarılı kadın yönetmenlerin başında gelen Zeynep Günay Tan'ın ise süpervizörlüğünü yaptığı dizide Emre Karayel, öğretmeni canlandırıyor. 

O3 Medya’nın imza attığı dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. İddialı gençlik dizisi yakında Show TV'de ekrana gelecek. Aslı Melisa Uzun, Su Kutlu, Akın Akınözü, İdris Nebi Taşkan ve Hayal Köseoğlu'nun rol aldığı "Arkadaşlar İyidir" 5 gencin renkli hikayesini çarpıcı bir dille beyazcama taşıyor.

(Uçankuş)